Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocisława

Jestem nałogowym pożeraczem słodyczy!!!! Jak się uwolnić????!!!!

Polecane posty

Gość kocisława

Jestem uzależniona od słodyczy :( Nie wiem jak się uwolnić od tego. Postanawiam sobie codziennie, że nigdy więcej, a przychodzi wieczór, kawka, czy cokolwiek i sięgam po wafelki. Wiem, że to nałóg, bo nieraz mam już dość, mdli mnie, a jem :( Jak wyjść z tego nałogu?

Gość kocisława
nie ma tu innych nalogowcow? Albo ludzi, którzy rzucili słodkie?

Gość hrhtrh
Jestem wolna od takiego nałogu, prawie nie jem słodyczy. A kiedyś musiałam codziennie zjeść naraz najmniej pięć wafelków w czekoladzie, inaczej chodzilam wściekła. Przechodziło mi tylko przy zmianach trybu życia np podczas wyjazdów czy gdy się zakochałam lub uprawiałam regularnie jakiś sport. Chyba chodzi o adrenalinę, endorfiny i tym podobne oraz sprzyjające okoliczności (czyli inne niż wtedy gdy się sięga po słodycze). Tak na teraz radziłabym ci siłownię np co drugi dzień a tam fajne ćwiczenia do muzyki (znajdź siłownię na poziomie).

Gość Rodioda
Uwolniłam się od słodyczy pół roku temu. Po wielu latach obżerania się słodkim. Próbowałam różnych metod i obiecanek cacanek. Pomogła mi jedna sesja, którą znalazłam na http://www.mirachlebowska.pl Nie wierzyłam właściwie, gdy tam jechałam. Wyglądało zbyt dobrze - jedno spotkanie i już? Po tylu latach udręki? A jednak :-)

Gość hanka___mostowiak
zamiast wafelków jedz BEZY!!! zapewniam cie ze po kilku będziesz taka zamulona że długo nie sięgniesz po łakocie. a poza tym bezy to sam cukier, zero tłuszczu.

Zucilam wczoraj, skrecilam noge w 3 miejscach i mam usztywnienie, 3 tygodnie bez ruchu, a ze mam nadwage duza powiedzialam dosc, zarcie nie bedzie mna rzadzic, poza tym boje sie zeby jeszcze nie przytyc teraz jak nie moge sie ruszac. Dziewczyny dobrze radza znajdz sobie jakis sport, albo chrup marchewke surowa

wywalić wszystko co słodkie z domu z cukrem włącznie i produktami, z których mozna zrobić coś słodkiego na szybko, zabronić komukolwiek przynosić coś słodkiego, po tygodniu niejedzenia powinno być lepiej, pewnie to zalezy od jedzącego, więc moze być i dłużej, ale powiedz sobie, że na początek wytrzymasz tylko tydzień