Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekler22

ból głowy ,brzucha, i mdłości po spalaczu. cos nie tak?

Polecane posty

Gość ekler22

od dwóch dni biore spalacz "man scroch" i z tym wiaze sie moj problem . biore po 3 tabletki rano i po południu. mam mdłosci bol brzucha i boli mnie glowa. czy cos jest nie tak? moze organizm sie przyzwyczaja? a moze za duza dawka?

Gość kuneguna s
po chuuj to bierzesz..????? rozpierdolisz sobie nerki, watrobe i zoladek i bedziesz zalowac:O

Gość ekler22
brałes/łas cos kiedys ? masz wogóle pojecie co to jest za spalacz? bow idze ze chyba nie!

Gość kuneguna s
nie musze brac takiego shitu jem jak czlowiek a nie wpierdalam jak wieprz zeby spalacze potem stosowac... mniej zryj tłusta macioro i bedziesz miala efekty

Gość asdas
Nie potrzebujesz spalacza zeby schudnac. Chyba ze naprawde juz masz baaardzo malo do zrzucenia i idzie to powoli wtedy sie uzywa spalacza. Trzeba jednak wiedziec jak. Skoro Ci szkodzi to jak najszybciej zaprzestan uzywania bo to nie sa m&m'sy ze wpierdalasz po trzy na raz.

Gość ekler22
ale na nich poisze 2 razy dziennie po 3 tabletki. a jem dlatego ze miesiac bylam na 1200 i waga nie drgneła. mam spowolniona przemiane materii po kopenhaskiej. teraz w tydzien waga - 3

Gość asdas
Nie potrzebujesz tych tabletek zeby chudnac. Dieta + aeroby i na pewno schudniesz. Wiecej bialka na szybsza przemiane materii. To gowno Ci nic nie da. Taki spalacz podnosi cisnienie. Moze masz za duze i dlatego Cie glowa boli.

Gość ekler22
nie schudne. mowie 2 tygodnie i nic !!

Gość asdas
Jak siedzisz na dupie i nie uprawiasz sportu to nie schudniesz. Spalacz jest dla osob ze stazem na silowni albo takich ktore sa pod okiem trenera. Odstaw to lepiej i powiedz jak duza masz nadwage.

Gość ekler22
juz pisalam cwicze 3 godziny na silowni gozine na biezni 2 aerobik codziennie! waga 85 wzrost 176 wiek22

Gość ekler22
wczesniej 2 tygodnie tyle samo cwiczylam dieta 1200 i nic kompletnie nic. teraz ruszylo wkoncu po tych tabletkach

Gość asdas
Uwierz mi ze mozna za duzo cwiczyc. :) 5 razy w tygodniu po godzinie biegu wystarczy. Dwa dni zostaw na odpoczynek. Zeby chudnac nie trzeba tez bardzo malo jesc. Trzeba jesc odpowiednie rzeczy. Jedzac bardzo malo szkodzisz sobie bo organizm zwalnia i magazynuje energie. Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Malo weglowodanow wiecej bialka. Ryba, jaja, twarog. Nie zaluj sobie jedzenia. Twoj blad polega na tym ze przesadzilas. :)