Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1548525366558

Kto mnie wesporze

Polecane posty

Gość 1548525366558

Urodzę się jutro o godzinie 3:30. Ja jeszcze nie żyję, ale już wiem, że się urodzę o tej godzinie i będę płonąć. Tak! Nikt mi w tym nie przeszkodzi. Będe pogodzona sama ze sobą i już zawsze będę się starać. Będę trkatować dzień tak jakby był moim ostatnim i zrobię wszystko w tym dniu i mnie nie obchodzi wywieszanie psów na mnie. Wiem, że będą wywieszane. Droga, którą kroczę jest trudna i wyboista, ale dam radę Na pohybel tym. którzy mają łupież. Będę gdakać! Tak teraz zawsze i wszędzie będę gdakać! Gdzie ty masz mózg chłopczyku! Kocham was i nienawidzę jednocześnie. Moje aligatory i jelenie kochane/ Nic nie wiecie i nie umiecie, a myślicie że wiecie i umiecie./ To jest chore co wy robicie. Musicie zacząć się leczyć!

Gość 1548525366558
Jednocześnie informuję, że to, co zostało wysłane było, ale nigdy nie było usuwane i to zrobił ktoś inny i jest dupowanie straszne teraz PASOŻYTY GŁUPIE I NIEDOROZWINIĘTE! Przechodzę na ręczne sterowanie. Muszę się porządnie wysikać i oddać majtki na stragan dla wujka z Norwegii z Azerbejdżanu Dzisiaj przechodzę ostatnio inną przejście. Zabierają mi stół i muszę o niego walczyć z całą wiejską przeciwwaga Tamci przechodzą różnego rodzaju pigwie Natomiast moi tamci podzieliły się fotelami, ja należę do tamtych pierwotnych, bi tańcu podzielili się na tamtych pierwotnych i tamtych przyszłościowych (tam przeszedł aligator, który tworzył pierwotniaki, a później przeszedł jeszcze jamnik, ale on chyba nie jest tak oficjalnie tylko wyszedł z pierwotniaków po tym jak go chcieli zjeść, a tego aligatora to wystawili nawet na czołg i teraz jest problem, bo jest w tych obu na czołgach, ale my pierwotniaki musimy jeszcze to przemyśleć, bo mamy makaron na głowie i nie wiemy czy wybrać aligatora i tum samym nie wystawiać makarony czy sami mamy działać w siłce we wrześniu) KOCHAM ALIGATORA< ALE on znowu wyskoczy z jakimiś podchodami z resztą odmawia na nas ser przechodzę na inny tryb, gdyż w tym trybie mi niewygodnie i nie mogę wykonywać pewnych zadań, które sobie postawiłam jak i zadań dla pierwotnych jamnik pracuje dla grzyba i mu sie jakoś wiedzie jeszcze i jakoś tam funkcjonuje, przekabaca babcie i dziadków na korzyść tamtych, ale oni i tak jeszcze się nie poddali i ten grzyb należy do zupełnie odmiennej grupy, jednak cele mamy te same: ODZYSKAĆ STÓŁ i przepędziic zwierzęta z lasu do rzeki do ameryki zachodniej Jesteście wstrętnymi świniami pastewnymi, nie umiecie się porządnie wysikać jak na obywateli przystało. Musicie przejść specjalne szkolenia z zakresu sikania ufundowane przez Romana Giertycha z Dodą i Tuskiem na czele. Ja już naprawdę mam inny tryb ręczny. Niedawno na niego przeszłam, tej nocy przejdę na tryb błyskawiczny. To będzie niesamowite przeżycie. Aligator jest na tym czołgu, jednak z tego, co wiem to my pierwotni również wystawiamy czołg z makaronem (to jest jeszcze bardzo niepewna informacja). Niestety jamnikowi nie udało się przekonać grzyba do racji tych nowoczesnych. Poprze on włochatego kiwi. Niestety, mimo że kiwi nigdy nie był tym, za kim się podaje. Jest to bardzo zręczny oszust matrymonialny. Umie się bardzo dobrze maskować Musze uciekać do lasu, bo mnie gonią złodzieje innowacyjnego pomysłu pierwotnych. Kiedyś o mały włos bym do nich wstąpiła i okryłabym się hańbą na całe życie. Jak już wcześniej wspomniałam my pierwotni i nowocześni kiedyś stanowiliśmy jedność. Nazywano nas nadzieją naszego kochanego stołu. Jednak aligator narozrabiał i teraz mamy syf na wszystkich frontach. Nasz wielebny lucyfer gada z aligatorem w sensie takim, że go ciągle przedrzeźnia. Nie umiecie nawet jeść, wy śledzie cholerne, nie mogę na was patrzeć, nienawiść mówię zalewa mi mózg,ćwok cholerny, pijaczyna jeden z drugim Wy tak naprawdę wszyscy jesteście jednością i się kochacie nawzajem. Turlacie sie w pomidorowej zupie przez 16h na dobę. Przez resztę czasu sikacie. Jecie szczury i udajecie panów azerbejdzanu STOŁ JEST W NIEBEZPIECZEŃSTWIE. Kretyni JEDNE Z DRUGIM, NIEDOJDY CHOLERNE ODDAJCIE MI MÓJ MÓZG POZWÓLCIE MI SIĘ KĄPAĆ, SRAĆ I RZYGAĆ! ZAJĄCE BRZYDLIWE! BO DOSTANIECIE KASZLU! Gołąb dzisiaj miał starcie z milicją, bo pobił ich! Sam ich pobił tak otwarcie, gołymi rekami, jak nie wiem, ale mu się udało. Milicjanci tak twierdzą! ŚWINIE PASTEWNE NIEMYTE! weźcie się za naprawę porządku dentystycznego powatraezam ten kłonice może być zupełnie inny. To nie musi się tak skończyć. Musicie się nauczyć sikać. To jest podstawa całego naszego świata! ale ja już nie należę do pierwotnych! jestem omamiony siłą psa i kota i się dzielę na w pół