Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczygiełek 89

Tak bardzo chciałbym by ktoś mnie pokochał...już tracę w to nadzieję..

Polecane posty

Gość Szczygiełek 89

Hej..jestem 22letnim bardzo wysokim szczupłym miłym chłopakiem..który tak bardzo chce kochać i być kochany..od zawsze sam..odrzucany przez..swoją brzydka twarz..fakt piękny nie jestem ale czy wrażliwe dobre serce opiekuńczy charakter i wierność już nic nie znaczą?jesteś tolerancyjny kulturalny spokojny..uczuciowy..i pragnę tak bardzo dotyku drugiej osoby jej ciepła miłości..wspólnych spacerów trzymając się za lapki..czy przez swój brak urody nigdy nie zaznam tych jedynych w swoim rodzaju doznać?marzę o ukochanej dziewczynie o stworzeniu z nią rodziny..kocham dzieci..pewnie stąd ta moja opiekuńczosc bo od zawsze byłem odpowiedzialny najpierw za młodsza siostrę potem za siostrę i brata..chce tylko kochać..ileż dziewczyn na różnych forach pisze że pokochało faceta mimo jego braku urody więc to chyba jest możliwe..więc dlaczego ja nigdy nie spotkałem takiej dziewczyny..czy istnieje anioł który również jak ja pragnie być kochana szanowana i poprostu czuć się najważniejsza na świecie?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
taka pokraka na pewno się wkrótce znajdzie

Gość nkuiuouo
to Ty Sebka ? ?

Gość nkuiuouo
jasne że to jest możliwe żebyś taką znalazł :)

Gość nkuiuouo
ja też chce być kochana i szanowana :P

myślisz, że tutaj znajdziesz kogoś takiego? nie lepiej zalogować się a portalach do tego przeznaczonych jak np sympatia.pl itp?

Gość Szczygiełek 89
Znasz mnie??jak można mówić pokraka o dziewczynie?każda dziewczyna to zjawiskowy cud anioł który swoim dotykiem i spojrzeniem może uczynić faceta takim szczęśliwym..no właśnie..szczęście..o szczęściu mogę tylko przeczytać w książkach..lub o wielkiem miłości jak orfeusz i euredyka ..dla miłości można oddać i życie..bo życie bez niej jest puste i źle..zazdroszczę tak bardzo ludziom zakochanym..bardzo bym chciał być kochany:)gdybym miał normalny wygląd wszystko by było naturalne..przyjaciele miłość szczęście rodzina dzieci..tylko że przez geny zostałem jakby wyrzucony z tego naturalnego łańcuszka..dlaczego..

Gość Szczygiełek 89
Ale ja nie szukam tu kogoś takiego..choć czasem i w tak nietypowym miejscu nożna kogoś takiego znaleźć..raczej chciałem poprostu wyrzucić z siebie ten ból i poczucie niesprawiedliwości..to jak wyglądam nauczyło mnie..że nigdy nikogo nie nożna oceniać po wyglądzie..nienawidze narcyzmu..braku empatii do kogoś innego..brzydka twarz pozwoliła mi nabrać dystansu do świata w którym rządzą osoby oceniające innych tylko po urodzie..nie jestem z kolesi zaliczających kolejne dziewczyny..nigdy bym nie był..nie jestem z tych którzy odwracają się za innymi kochając ta jedyną..nie traktuje jak większość facetów.kobiet jak tylko obiektu seksualnego..szanuje kobiety..ale to fakt..nie każdy brzydki jest wierny i wrażliwy i nie każdy przystojniak to niewierna świnia..

Gość wodka
Witaj szczygiełku :) z tego co wiem, to nie jaka fiku miku szuka chłopaka z pięknym wnętrzem ;)

nie znajdziesz jak bedziesz sie podpisywal szczygielek.... no chyba ze szukasz chlopaka :)

Gość nkuiuouo
pisałeś pod nickiem Pytajnik duże P?

Gość Szczygiełek 89
Cóż powiedzieć o sobie że mam piękne wnętrze to dopiero było by coś z narcyzow byłbym na równi z osobami mówiącymi jesteś piękny jestem lepszy..choć fakt przez swoją twarz czuje się jak gorsza rasa lub wersja człowieka..poprostu jestem uczuciowy..wrażliwy..opiekuńczy..ale też szalenie zakompleksiony niepewny siebie..na co też ma wpływ takie a nie inne dzieciństwo..ojciec który pokochał alkohol a ożenił się z moja matka i matka wiecznie z pretensjami do świata o wszystko..a chyba powinna mieć je do siebie że wzięła sobie za męża pustego przystojniaka..cóż..widać są osoby które rodzą się by cierpieć..oby było ich jak najmniej..bo mało z was wie jak to jest przepłakać całą noc lub czuć że nikomu na Tobie nie zależy..nie wychodzić na imprezy w wekend..jak to jest gdy nikt nie pamięta o Twoich urodzinach.-gdy nie idziesz na własną studiówke bo nie chcesz psuć wizualnie klasowego zdjęcia swoim pięknych kolegom i koleżanka..gdy na ogół słyszysz od dziewczyny boże jaki paszczur..a potem te same dziewczyny płaczą bo ten piękny je zdradził i krzyczą wszyscy faceci są tacy sami..wszyscy?napewno?

Gość inga656
Kochany, jesteś jeszcze bardzo młody masz dopiero a nie aż 22 lata. Nie chodzi mi o to, że to na wcześnie na związek. Po prostu nie dołuj się i nie myśl, że to przez twój wygląd. I nie bierz pierwszej lepszej dziewczyny tylko czekaj na prawdziwą miłość, aż spotkasz tę jedyną. I nie przejmuj się swoim wyglądem, facet nie musi być piękny. Najważniejsze żeby był zadbany i myślał głową a nie ........ Sam siebie nakręcasz, skąd wiesz, że gdybyś inaczej wyglądał miałbyś teraz tę miłość, o której marzysz. Może po prostu nie przyszedł na to czas. Głowa do góry, musisz być pewny siebie ale nie w negatywnym sensie tylko po prostu świadomy i pewny własnej wartości.

To prawda, facet nie musi być piękny, musi nadrabiać innymi cechami - być zaradny, dawać kobiecie poczucie bezpieczeństwa

Gość nkuiuouo
tak to Ty..wiesz miło byłoby gdybyś czasem zaglądnął na maila :) no chyba że celowo mnie olałeś..napisałam może coś nie tak?

Gość Szczygiełek 89
Wiesz już nie zaglądałem na maila dawno..przypomnij mi proszę swe imię i dlaczego straciliśmy kontakt?pisaliśmy razem??jej wybacz miałem mnóstwo problemów szpital etc nie zrobiłem tego specjalnie

Witaj:) Na pierwszy rzut oka wydajesz się być bardzo ciepłym, sympatycznym i romantycznym młodym mężczyzną. Odnoszę też wrażenie,że bardzo wartościowym i wrażliwym człowiekiem co powinno działać na Twoją korzyść i mimo wszystko wyróżniać pośród coraz bardziej "zburaczałego" i egoistycznego społeczeństwa....ale jak sam piszesz - nie byłeś nigdy w związku i nie wiesz jeszcze co z czym się je....z własnego doświadczenia wiem,że taki niepozorny, spokojny, ciepły chłopak, niezbyt ładny wizualnie potrafi mieć swoje za uszami i z czasem gdy już przyzwyczai się do związku to przestaje już być taki kochany...

Gość nkuiuouo
nie każdy brzydki jest wierny i wrażliwy - no racja,w sumie Twoja postawa jest chyba rzadko spotykana..na ogół to ci którzy są odrzucani przez kobiety zaczynają je nienawidzić obwiniać o całe zło obrzucać błotem na kafeterii i nie szanować :P Albo jak już mają dziewczynę to nie zdradzają jej tylko przez brak okazji...a co to za wierność..natomiast jak przystojniak ma dużo okazji a je odrzuca to wtedy jest właśnie wierność to że szanujesz kobiety mimo wszystko to bardzo dobrze o Tobie świadczy "bo mało z was wie jak to jest przepłakać całą noc lub czuć że nikomu na Tobie nie zależy..nie wychodzić na imprezy w wekend." ja wiem jak to jest...

Gość nkuiuouo
B...już kojarzysz? tu na kafe zaczęliśmy pisać wpisałeś sie w moim temacie o samobójstwie szpital? o kurcze a co sie stało? :(

nkuiuouo - zgadzam się z Tobą w tej kwestii. Panowie z grupy mało przebojowych i nie grzeszących urodą często skamlą,że oni by nigdy nie zdradzili a nawet nie spojrzeli na inna kobiete gdyby tylko mieli okazję być w zwiazku....niestety w wielu przypadkach kiedy już dochodzi do takiej sytuacji,że stwarzają z jakąs dziewczyną związek to po okresie pierwszego uniesienia nagle zaczynają spogladac na inne - oczywiście,że nie zdradzają bo nie mają ku temu okazji ze względu na małą atrakcyjność fizyczną ,ale gdy przypadkiem okazja się trafii to wielu z takich własnie facetów korzysta....

Gość Szczygiełek 89
Tak zgadzam się z ósmemka ale..jeśli facet ma jakieś wartości to potrafi docenić uśmiech losu..ja nigdy bym się w ten sposób nie zachował..dość napatrzylem na to jak krzywdzi się niewinne kobiety..i nigdy bym nie potrafił kogoś skrzywdzić

Szczygiełek - mam nadzieję,że jak już spotkasz tą dziewczynę,która bedzie potrafiła dostrze i pokochać Ciebie za Twoje wnętrze a nie za wygląd to docenisz to i bez wzgledu na staż związku będziesz go pielęgnował. Bo zwykle w takich sytuacjach rośnie ego mężczyzny mało urodziwego i zaczynaja wyrastac różnki - nie pozwól sobie na to. Pozdrawiam

Gość nkuiuouo
nie nie nie nie napisałam i nie napiszę na telefon póki co bo nie mam komórki na razie napisałam to na mailu no ale...cholerka to znaczy że ten ktoś kto sie włamał to wszystko co pisaliśmy też czytał... a nie masz gg??

Gość Szczygiełek 89
nie mam gg

Gość nkuiuouo
no to nie wiem...nie chce tutaj wszystkiego pisać bo pewne mi znajome osoby mogą wchodzić na to forum