Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 565464564565465465465656

nieuczciwe orange - co zrobic ?

Polecane posty

Gość 565464564565465465465656

placilam za orange freedem 54 zl miesiecznie, potem podpisalam kolejna umowe i oplata miala byc obnizona do 40 zl naliczali jednak ta stara kwote tj 54 zl, byla telefoniczna reklamacja, niby uwzgledniona, stwierdzili, ze to ich blad i beda naliczac poprawna oplate, przez kolejne dwa miesiace byla identyczna sytuacja (zawyzony rachunek, telefoniczna reklamacja, niby uwzglednienie a nic sie nie zmienialo) po kolejnym zawyzonym rachunku zlozylam pisemna reklamacje, zalaczylam kopie umowy, faktury, dostalam pisemna odpowiedz ze dostane zwrot tych nadplaconych faktur (tzn przy kolejnej bede mogla zaplacic mniej) i ze beda juz poprawnie naliczac... przyszla kolejna faktura i znow zawyzona... nie wiem juz co mam robic

niestety ale reklamować, reklamować miałam podobną sytuację z erą, tylko że ja do każdej faktury pisałam dwie reklamacje bo po pierwszej ustalali poprawny abonament ale bez darmowych minut walczyłam z nimi rok, do końca umowy miałam spokój, ale teraz uciekłam do playa. Najlepsze pytanie było pana który chciał się dowiedzieć dlaczego rezygnuję ich cudownych usług:P

Gość pijany kibic
nie zapłać w tym miesiącu, zadzwonią do ciebie, a wtedy ich opierdol i zagroź, że przejdziesz do play (play działa na nich jak płachta na byka) :classic_cool: