Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria13131313

Problem z brzydka kolezanka.......................

Polecane posty

Gość daria13131313

Siemka ;D Mam Problem z koleżanka ... Chodzimy do tej samej kl. Ona jest 50 razy brzydsza odemnie :/ Wygląda jakby miała 10 włosów na głowie i nienawidzie jej pół szkoły !! Ale jednak ;/ Niema chłopaka który by się za nią nieobejrzał :/:/ ,,,, Niema fajnego charakteru bo wydaje się robić z siebie barbie na siłe i dorównać swojej przyjaciółce która jest najładniejsza z klasy ... Ale nieoto chodzi :) Odstatnio spodobał mi sie pewien chłopak ... jest boski :) on też się wemnie zakochał bo też jestem ładna .., ale kiedy zobaczył darię ( tą dziewczyne odemni z kl. ) zakochał się w niej ...i był zakochany wemnie i wniej ... ale zemną mu przeszło a ją podrywa do dziś a ona niezwraca na niego uwagi :/ ..... Co przyciąga do niej tak chłopaków ?? Bo jej były nafet fajny znią zaerwał bo powiedział że jest głupia itp. ale co ona ma takiego czego ja niemam przecież ona jest szpetna ;(((((( ..... Mam 13 lat. i przeznią do tej pory niemam chłopaka ;////// Pomurzcie mi .... Prosze :(

Gość ja mam,,
pewnie jest ładna, a przez ciebie przemawia zazdrość dziecko

Gość Poolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziecko do nauki, poćwicz ortografie bo piszesz byki az wstyd

Gość Hodowca wielbłądów
znasz pojęcie sexappeal? mozesz własnie ubrana w dres pielic marchewkę i mieć ziemię za paznokciami a i tak listonosz doręczający ci własnie polecony obliże sie na twój widok :D natomiast to co piszesz świadczy o twojej zazdrości i o tym że jestes zwyczajnie zawistna

Gość pedo bear 14/88
zarzuc jej zdjecie jakies kochana, to ci wszystko spokojnie wytlumaczymy

Gość woda brzozowa.
ano brzydka, ale moze ma fajny charakter?

Gość stara dupa to ja
pedobear zgłaszam Twoj post na policje zboku.. A Ty autorko dzieciaku masz dopiero 13 lat i czas na chłopków :O co z tymi dzieciakami się dzieje, że tak wcześnie chcą być dorosłe...

Gość daria13131313
nie napisałmtutaj zebyscie muj wyglad oceniali tylko zeby sie poradzic..... ale widze ze tutaj nikt mi nic mondrego nie napisze😠

Gość pedo bear 14/88
za grosz poczucia humoru a zglaszaj

hormony nie śpią, pierwszy okres to i chłopaka szuka... nie oceniajcie, bo sami też byliście młodzi... może koleżanka ma kótanga?

Gość activitka
Skoro ma większe powodzenie to widać ma czegoś czego nie masz TY Może Tobie tylko się wydaje że ładna jesteś? Może ona jest ładna,mądra, ciekawa? Oj dziecięce problemy;)

Gość daria13131313
przeciez napisałam na poczatku ze jest brzydfka:( a ja ładniejsza od niej!!!!!!!

Gość uiguil;g
zanim doczytalem do tej 13 to sie zastanawialem ile ty dziecko masz lat

Gość daria13131313
Nie jestem już dzieckiem i prosze mnie nie obrazac bo sobie nie życze!!

Gość chuhcijxcij
Sama pewnie jestes brzydka...zazdrościsz jej powodzenia. Ta dzisiejsza dzieciarnia, za grosz skromności...:(

Gość daria13131313
Nie jestem wcale brzydka!!!!.... Mam długie brązowe włosy oczy mam też brązowe i nie jest gruba ani pryszczów nie mam! A ta koleżanka ma cała twarz w pryszczach i do tego nosi okulary ;////// i ubiera się niemodnie.... A ja bardzo modnie kupuje ubrania w reporterze i h&m

Gość hghtr6g
do ostatniego Twojego zdania pomyslalam ze to prawda..ale teraz to prowo jakies :O Z swoja droga - pewnie ma cos w sobie z urody :)

Gość chuhcijxcij
Tja...ale dla facetów i tak jesteś brzydsza od niej, więc o co chodzi? Moja rada - przytyj, noś okulary, domaluj sobie pryszcze - może będziesz w końcu miała powodzenie, dzieciaku:D

Gość daria13131313
tylko najgorsze w tym jest to ze mam 13 lat i jeszcze jestem dziewicom. jak myslicie czy moj kolega moze mnie za to wysmiac ??

Gość daria13131313
podszyw ;/////

Na świecie są ważniejsze problem niż fobia i zazdrość na punkcie twojej koleżanki z klasy. Dziecko zajmij się nauką nie chłopakami i głupotami. Jakbym była twoją matką to nawet bym na Internecie nie pozwoliła ci przebywać.

Gość JANUSZEK......................
Weż się za odrabianie lekcji dziecko.Ty masz dopiero 13 lat!!!!!!!!!!Na j. polskim ,to ty chyba spisz.

Gość daria13131313
14:38 podszyw

Gość daria13131313
i co?

Gość mwaw
za mloda jestes,poczekaj jeszcze 2 lata bo nikt nie chce isc siedziec za pedofilie,a co to za zabawa miec dziewczyne i nie moc jej posuwac.

Gość daria13131313
Posuwać? A co to znaczy?