Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna1991_21

zazdrość. co z tym zrobic..

Polecane posty

Witam Mam mały problem i proszę o radę. Do mojego chłopaka do domu zaczęła przychodzić jego była dziewczyna. Tak dokładniej przychodzi do jego siostry, ale z nim też się widzi. wytłumaczenie jest takie, że czeka za autobusem bo dojeżdża a teraz coraz chłodniej się robi. Ja sama nie wiem co o tym myśleć. Jak reagować na to. Mówiłam mu, że ta sytuacja jest dla mnie dziwna i nie jestem zachwycona. On na to, że ona jest mu obojętna i nie muszę się przejmować. Jesteśmy ze sobą ponad rok. Wcześniej nie było tego typu sytuacji. Proszę o radę co mam z tym dalej zrobić.

Gość wariatkaaaaa
hm nigdy nie byłam w takiej sytuacji . też jestem zazdrosna o mojego ale porozmawiała bym z nim i pewnie z tą jego byłą też ;) porozmawiaj z chłopakiem . może to faktycznie nic poważnego i nie powinnaś sie martwić ;)

Gość wariatkaaaaa
jeżeli chłopak naprawdę Cię kocha to nie wróci do byłej ;) a jeżeli wróci to nie bł Ciebie wart ;)

Gość gwoli wyjasnienia...
jeszcze troche i bedzie wiosna i cieplo, wiec problem sam sie rozwiaze. poczekaj i uwierz co on ci mowi!

Gość Jeoerijgihuegieurfh
Co to za tlumaczenie, ze robi sie coraz chlodniej i ona musi siedziec u swojego bylego chlopaka w domu? Z reszta, ch.uj ja wie po co ona tam przychodzi. Niby do siostry bylego ale nie wiadomo... Nie ma moze poczekac na ten autobus w szkole lub pracy? Smieszne.