Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WNUCZKA BABCI

Moja babcia faworyzuje swoją drugą wnuczkę, czasami mi przykro przez to :(:(:(:(

Polecane posty

Gość WNUCZKA BABCI

Od razu powiem, mam swoje lata i wiem, że jestem dużą dziewczynką ale jestem też dość wrażliwą osobą. Moja babcia ma kilkoro wnucząt, jedna z tych wnuczek wychowywała się u niej, całe życie tam mieszkała, bez większych powodów, tak wyszło. Pewnie przez to babcia bardziej jest z nią związana, moja mama mawia, że babcia ma troje dzieci, dwoje swoich prawdziwych i jej trzecie "dziecko" to moja kuzynka. Ja mam niedoczynność tarczycy, kiedyś babcia się mnie pyta czy mam nadczynność czy niedoczynność, na co jej mówię, że mam niedoczynność, na co ona mi "o to, masz to gorsze". Ona się prawdę mówiąc nie zna na tym ale już mi chciała zaznaczyć, że mam chorobę i to najgorszą odmianę. To taki głupi przykład. A w ogóle to widzę jak ciągle pokazuje jak tamta wnuczka ma fajnie, że ma wszystko, że jest tak dobrze sytuowana i na wszystko może sobie pozwolić, nie dodaje tylko, że po prostu dobrze wyszła za mąż a nie jest to jej zasługą. Babcia ciągle faworyzuje tamtą swoją wnuczkę co czasami sprawia mi przykrość.

Gość WNUCZKA BABCI
podnosze

Gość ja mam,,
albo przestaniesz sie tym przejmować, albo szczerze porozmawiaj z babcią i powiedz co czujesz

Gość przeciez nikogo do milosci
zmusic sie nie da ;)

Gość Pillot Pirx
każdu człowiek ma babunię i Pania babcię... to jest twoja Pani Babcia zaakceptuj, bo nie zmienisz :classic_cool: