Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyla mnie onaaaa

Corka mnie wkurzyla!!!! Wyprowadzila sie do swojego chlopaka

Polecane posty

Corka ma dopiero 23 lata. My z mezem jej bardzo pilnowalismy. Kilka dni temu oznajmila nam ze jest w ciazy i co zrobila, wyprowadzila sie do swojego chlopaka gdy zasugerowalismy jej usuniecie. Powiedzielismy jej z mezem ze teraz powrotu nie ma. Ona z tym chlopakiem spotykala sie potajemnie od 16 roku zycia, czytalam jej pamietnik.

Gość grzanka z mozzarellą
Jako rodzice zachowaliście się bardzo odpowiedzialnie, prawdziwa miłość i szacunek łączy was z córką, pozazdrościć 🖐️ :-o

Gość sdfg
i dobrze zrobiła skoro ma taką durną rodzinę

Gość beznadziejnie zakochana:D
te prowokacje sa coraz to glupsze:o

gratulacje dla rodziców za zainteresowanie córką....spotyka się z chłopakiem od 7 lat a Wy nic o tym nie wiedzieliście????

Ty chyba chora jesteś? Ona jest dorosła. Chore dla mnie jest namawianie na usunięcie dziecka kogoś. Mało mało.. Jestem po jej stronie. Co za matka z ciebie?!

Gość pegaus
gratuluję prowokacji ale faktycznie takie sprawy w realu się zdarzają i córka musi słuchać mamusi a facetom nie wolno wierzyc jak wmawia mamusia córce, mamusię masz tylko jedną a faceci to są psy i kanalie i córeczka żyje w takim przekonaniu mając ostre pranie mózgu

Jestem wsciekla. Corce zawsze wiecej zabranialismy. Synowie mieli po 17 lat mogli miec juz dziewczyny ale corce zabranialismy, liczylismy na to ze do 28 roku zycia nie bedzie sie zadawala z chlopakami.

Gość teżym tak zrobił
macie rację,albo usunie wrzoda,albo wynocha z domu!

dobrze dziewczyna zrobiła. gdyby miała normalnych rodziców wiedzielibyście o jej chłopaku od poczatku a biedne dziecko sie was bało po prostu. i jeszcze kazac jej usunąc ciażę ... szkoda słów .

Gość to teraz jak będzie miała
dziecko nawet nie powinniście liczyc na to że ten wnuk się kiedyś do was będzie odzywał.

Gość teżym tak zrobił
do: to teraz jak będzie miała Z tą różnicą że wnuk ma obowiązek na starosc opiekowac się dziadkami a dziadkowie mają prawo go miec w dupie.

Gość no i dobrze!!! gorzej jak
będziecie potrzebowali opieki a dzieci waszych synków, wasza córka ani wasi synkowie nie będziecie mieli opieki z ich strony, wtedy będzie wyciąganie kasy do wnuka... Była tu kiedyś dziewczyna która miała taki problem z kuzynem :)

do 28 roku?! pojebało? . to kiedy ona miala miec swoją prywatnośc , prawdziwe zycie i rodzine? . A dzieci co moze po 30'stce? tak co jej dziecko bd ją prowadzic pod kryczką ?!. no błagam zabieracie jej młodośc i wgl jak mozna traktowac ja gorzej niz synów?! jak syn sb zrobi dziecko to jest dobrze a jak córka z brzuchem pójdzie to juz nie? czemu tak? boicie sie ze bd mieli dziecko pod waszym dachem które na dodatek kosztuje?!. dobrze dziewczyna zrobiła ze uciekla od was