Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnes na debili

Niektórzy faceci to debile, szukający dziewic.

Polecane posty

Gość magnes na debili

Zaczełam sie spotykać z niedawno z facetem(32lata). To co się stało dzisiaj przeszło ludzkie pojecie. Ja(26 lat) miałam wcześniej dwóch chłopaków i byli też jedynymi partnerami seksualnymi. Nie wyszło z jednym potem z drugim. I zaczełam spotykać sie z ta swinia, bo inaczej go nie moge nazwac. Dziś pry opiedzie w pizzerii gdy weszliśmy na te tematy, on nagle powiedział że ''używanego sprzętu'' nie bedzie brał, że jestem już ''rozjeżdżona'' i ''wydeptana'' przez innych i nie stanowie żadnego ''materiału na zone''. Powiedział to jeszcze tak że słyszało to pół pizzerii.:O Co za cham i prostak! Myślałam że jest miły a to zwykła szowinistyczna męska świnia!

Gość zniszczyłabym kretynowi życie
rozumiem, że on sam jest prawiczkiem? :D

Gość magnes na debili
Mówił ze nie miał nigdy stałej partnerki. Nie doszłam do tego czy był czy nie prawiczkiem.

Gość magnes na debili
Na idiotyczne podszywy nie zwracajcie uwagi, bo już nie bede pisała w tym temacie. Pisząc tylko łzy leca mi na klawiature. Faceci to chamy, świnie i prostaki:(

Gość barszcz
miał racje i powiedział prawde,śmieci niech szukają kolegów w swoim świńskim towarząstwie,czlowiek szanujący sie nie bedzie szmaty brał za żone.

Gość barszcz czerwony
kobieta która uprawiała seks z dwoma męzczyznami dla trzeciego jest szmata

Gość barszczyk
Ja miałem duzo więcej partnerek :)🖐️

Gość małorolny
barszczyk i wielkie gratulacje dla ciebie,bo jak mają ognisty żar w du....pie trzeba gasić ,ale za żone żadnej nie weżniesz z tych co gasiłeś jako strażak.

Cóż to Fikuu? Tak mało masz zaufania co do swoich kryteriów przy doborze partnera? :D

Darker nie pisz do prawdziwej kobiety, to nie nasz niski poziom, w końcu jest tak cudowna, że zaden facet się nią nie zainteresował pomimo 23 lat na karku, pozostaje jej się cieszyć, ze przystojny brunet w okularach pierdnął w jej obecności :D

Gość facet z kafeeeeeee
Nie chcialbym baby ktora przeruchalo pol miasta, ewntualnie 1 kutas, przede mna bym przezyl, tylko szmaty sie nigdy nie przyznaja 🖐️

Gość facet z kafeeeeeee
ta fiku miku ma to stara emerytka durnie, juz paru jaz zdemaskowalo.

Gość janusz desznik często pisał
o pewnej kobiecie z kafe co ma około 70 lat a udaje młodą i razem mają radochę jak ona wkręca forumowiczów

no to koles przez kolejmne pol wieku bedzie sam :D swoja droga to dziwne, ja bylam z jednym prawiczkiem i juz bym nie chciala w zyciu. niezdarny, odpychajacy, istna masakra.

Gość facet z kafeeeeeee
janusz desznik często pisał Dokladnie, a ta fiku miku nic nie studiuje, to tez sprawdzili, jej caly swiat to kafeteria🖐️

Gość janusz desznik często pisał
facet z kafeeeeeee - ona moze juz byc na emeryturze, na pewno nie studiuje dwoch kierunków tak jak pisała, zwłaszcza że teraz studenci mają sesję wiec nie siedziałaby całymi dniami i nocami na kafe

Gość dSAdsadsadas
naprawdę ,mają marzenia....

Darker nie pisz do prawdziwej kobiety, to nie nasz niski poziom, w końcu jest tak cudowna, że zaden facet się nią nie zainteresował pomimo 23 lat na karku, pozostaje jej się cieszyć, ze przystojny brunet w okularach pierdnął w jej obecności widze ze nie tylko po mnie jezdzisz ty poprostu uwazasz sie za kogos lepszego

Gość facet z kafeeeeeee
fiku miku to jedna z najwiekszych csiemniar na kafeterii, jest tu jeszcze kilka takich trzepnietych w dekiel, ale nie wymienie nikow bo i tak sie nie przyznaja. Powiem tylko ze przy nicku mialy np 18, 21, 20 a to sa e rzeczywistosci kobiety 38-45 lat.

Gość barszcz b iały
''ja bylam z jednym prawiczkiem i juz bym nie chciala w zyciu. niezdarny, odpychajacy, istna masakra.'' Rozwiń co było z nim nie tak. I dlaczego twoim zdaniem dlatego że był prawiczkiem.

Gość fiku mikuuu masz cos z garem
zyebie

Gość Przecie tu staruchy udają młód
i .... , Pojebane kłamią że studiują a mają bezrobocie i gówno - oto kobiety z kafe.

Gość mnie tez zainteresowało
dlaczego to, że praiwczek to zaraz niezdara, oferma itd.?