Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka dziewczyna

jaką kieckę ubrać do płaskich butów

Polecane posty

Gość wysoka dziewczyna

Idę niedługo na wesele. Jestem wysoka, a mój partner jest mojego wzrostu, więc obcasy odpadają. I tu pytanie, jaką kieckę i jakie buty - koniecznie płaskie - dobrać, żeby wyglądało to okej i było elegancko? Jakieś propozycje?

Gość wysoka dziewczyna
Kuźwa, nie ubrać, założyć oczywiście. Sama popełniłam błąd który często mnie wkurza :D

Gość pegaus
dla faceta wymyślono coś takiego jak cylinder, więc wskakuj w wysokie obcasy jakie lubisz bezstresowo i poczuj się kobieco , fajnej zabawy życzę PANI MILIMETR :)

Gość huhuha
o kurde, ktoś wie, że nie ubrać, ale założyć. Naprawdę jestem pod wrażeniem!!!

Gość wysoka dziewczyna
Za odpowiedzi w stylu "załóż obcasy" z góry (i z dołu) dziękuję!!

Moja znajoma od lat ma podobny problem. Wybiera spódniczki 'przed kolanko', zgrabne buciki na minimalnym obcasie. Wszystko w ciekawych kolorach. Może w ten sposób? ;)

Gość ja nie noszę butów
na wysokich obcasach bo mnie nogi bolą , mam zawsze jakies czółenka na nizszym obcasiku :)

Gość karolka05
moim zdaniem, jak ubierzesz baleriny to beda pasowaly do kazdej kiecki, ae najlepiej bede sie prezentowaly w sukience do polowy uda... moze być bąbka, wtedy podkreslisz swoje dlugie nogi, skoro jestes wysoka :P

Gość wysoka dziewczyna
Właśnie zastanawia mnie, jaka długość kiecki będzie najlepsza to płaskich butów. Na co dzień chodzę w sukienkach, ale latem zakładam do nich sandałki, a gdy jest chłodniej wysokie buty typu worker, obie te wersje wyglądają okej. Ale na wesele nie mam pomysłu totalnie!