Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simona annana

Czy znacie bardzo brzydkich kolesi którzy mimo to mają dziewczyny?

Polecane posty

Gość Simona annana

?

Gość kawer ka
pewnie, całe mnóstwo

Gość trreretre
Ja jestem bardzo brzydki i mam dziewczyne. ps. Ona niestety jest brzydsza ode mnie :(

Gość sdadsdadad
nie

Gość fgghf
Michał Wisniewski , Andrzej Gołota

Tak, znam. On jest ohydny, wstrętny z wyglądu i na dodatek niespecjalny z charakteru. A dziewczynę ma fajną, inteligentna i nawet atrakcyjną.

Gość Simona annana
No sory jeśli wiśniewski i gołota są wg was brzydcy to dziękuję bardzo..to ja naprawdę jestem potworem..pytam poważnie..sam jestem bardzo brzydki..i marzę o nieatrakcyjnej dla innych ale dla mnie prześlicznej dziewczynie która będę mógł się opiekować troszczyć i kochać dla której będę żył..i stąd te pytanie czy jest dla mnie nadzieja?czy istnieją takie związki?ps jak można o swojej ukochanej mówić per brzydka?czy ty ja kochasz?

Gość Simona annana
Mówisz że chłopak jest wstrętny z charakteru..i wyglądu serio taki brzydki czy wyolbrzymiasz

Gość ihhnhfm
jeuz, wez ze skoncz , nie mozna tego czytac juz!!

znam, on jest szpetny, taki stereotypowy informatyk, ale dość sympatyczny. ona jest śliczna dziewczyna, są razem już kilka lat.

Gość znam ale on ma
kupe kasy .

Gość kasiulek 86.
tak ,moj maz jest b. brzydki a mimo to z nim jestem.

Simona annana - jest okropny. Nie wyobrażam sobie jak ona może go dotykać, całować. Ja jestem strasznie zdesperowana, ale wolałabym być do końca życia sama, niż z kimś takim jak ten facet. Nie dość, że odrażający z wyglądu, to jeszcze jego styl bycia, poglądy i postawa doprowadzają mnie do szewskiej pasji.

Gość anulka.......
Simona annana, doskonale Cię rozumiem... Ja marzę o tym, żeby ktoś był przy mnie, dzielił smutki i radości, wspierał i kochał... I żebym ja mogła go wpierać i kochać... Ale kto by chciał być z brzydką dziewczyną... Więc jestem sama, i chyba już zawsze tak będzie

Gość małpa z lasu
och, tak bardzo wzruszające są te tematy brzydali na kafe. ;( Wy to nigdy nie chcecie poruchać czy pomacać tylko zawsze pragniecie wsparcia, czułości i prawdziwej miłości... Aż się łezka w oku kręci 😭

Gość Simona annana
Anulka ja jestem facetem marzę o takiej wrażliwej istotce jak Ty..jestem wysokim szczupłym wrażliwym pragnącym miłości chłopakiem tak bardzo zagubionym w tym złym świecie mam 22lata może się poznamy jeśli nie zechcesz zaakceptować mój brzydki wygląd?

Gość Simona annana
Anulka ja jestem facetem marzę o takiej wrażliwej istotce jak Ty..jestem wysokim szczupłym wrażliwym pragnącym miłości chłopakiem tak bardzo zagubionym w tym złym świecie mam 22lata może się poznamy jeśli nie zechcesz zaakceptować mój brzydki wygląd?

Gość anulka.......
Nie sądzę, żebyś o mnie marzył... Nikt nie marzy o takiej dziewczynie... A wrażliwość to wada, bo przez komentarze jakie słyszę nie radzę sobie z życiem... I coraz bardziej się zamykam... Ale tak bardzo chciałabym odnaleźć miłość... Ale chyba nigdy mnie to nie spotka...

Gość Simona annana
Szczerze?nawet nie wiesz jak doskonale Cię rozumiem..mam tak sama..każda opinia głupi komentarz pogardliwe spojrzenie nieraz wywoływało chęć wskoczenia pod pierwszy lepszy samochód i całonocne czuwanie we łzach..bardzo to przeżywam..i powoli tracę nadzieję że są osoby które mogą myśleć o mnie inaczej..ile masz lat?może popiszemy bardziej prywatnie?

Gość Simona annana
Do małpy-widzisz nie każdy facet traktuje kobietę jak przedmiot do dawania przyjemności niektórzy jak ja potrafią hamować popędy jestem prawiczkiem i uważam że czystość należy stracić z osoba która naprawdę kochamy..do dziewczyny która mówiła że jej mąż jest brzydki..jest brzydki a go kochasz i jesteś z nim?myślałem że jak kogoś kochamy to dla nas jest najpiękniejszy na świecie

Gość małpa z lasu
Och, jej, jakie to romantyczne. Niemalże czuję jak Wasze serduszka zaczynają bić szybciej i wpatrujecie się w monitor z niecierpliwością czekając na odpowiedź. 😭 Wy biedne, smutne, wrażliwe brzydale. Jakie Wasze życie musi być ciężkie skoro największym problemem jest brzydka twarz :(

Gość małpa z lasu
Nigdy nie byłeś z nikim w związku a twierdzisz, że myślałeś, że skoro jesteś zakochany to ta druga osoba jest najpiękniejsza na świecie. Naiwny jesteś. Żyjesz człowieku w obłudnym i prostym świecie. Myślisz, że się zakochasz i Twoje problemy minął jak ręką odjął z powodu miłości. I obydwoje staniecie się piękniejsi i pobiegniecie po łące, trzymając się za rączki w stronę słońca...

Gość Simona annana
Uwierz malpko gdybyś jeden dzień musiała znosić to piętno ciągłego bycia gorszym zmieniłabyś zdanie..anulka są osoby dla których jesteś piękna..jeśli chcesz możemy popisać oto mój mail sebkas@onet.eu

Gość Simona annana
Wiesz nie powinnas/nes mieć pseudo malpka ale goryl bo z gracja goryla mówisz o najpiękniejszych emocjach przerzuc się na inny temat

Gość anulka.......
Małpa z lasu - może dla ciebie to śmieszne, ale tak, czekam na odpowiedź... Bo nie znam wrażliwych ludzi... Wszyscy których znam są podli... Więc może teraz... Ale ty nie wiesz, jak to jest, nigdy nie byłeś w takiej sytuacji... Kiedy nie ma przy tobie nikogo, tylko z powodu twojego wyglądu... Simona annana, mam 20 lat... Może niewiele, ale czuję, że o wiele więcej... Chętnie bym porozmawiała prywatnie, bo niewiele jest osób, które to rozumieją...

Gość małpa z lasu
Wiesz co, mi się wydaję, że takie osoby jak Wy to chcą być takimi ofiarami losu. Czujecie się tacy... uduchowieni, głębocy, na wyższym poziomie wrażliwości niż reszta świata. Takie wewnętrzne cierpienie może przynosić wiele satysfakcji. A wydaję mi się tak, ponieważ znam wiele brzydkich z twarzy osób. Jednak są zadbane, porządnie ubrane itd. I jakoś nie mają takich problemów jak Wy. Mają przyjaciół, partnerów i fajne zycie. Dlatego, że nie siedzą w domu zadręczając się jacy są brzydcy i że mają stracone przez to życie.

Gość utututututu
przecież ich problemem nie jest tylko brzydka twarz ale to że są samotni i odrzuceni do tego nie trzeba być brzydkim wystarczy być innym,w jakiś sposób "gorszym" ja brzydka nie jestem ale mimo to...no cóż :( a może to gorzej o mnie świadczy..jak ktoś jest brzydki nie jego wina a charakter to jednak pewnie moja wina

Gość utututututu
kurcze nawet tutaj jestem olewana..baardzo musi być ze mną coś nie tak :(