Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina865498...870

Czy kobiety za duzo pija

Polecane posty

Gość katrina865498...870

Wiecie co mam już dość ojciec z mama zrobili mi awanturę ,ze jestem alkoholiczka mam 24 lata piłam w sylwestra a potem w połowie stycznia na dyskotece . Pije alkohol raz w miesiącu maksymalnie ,wydawało mi się, ze to nie dużo w porównaniu z innymi koleżankami . Ojciec w domu robi mi awantury o to ze jestem alkoholiczka ,a siedzę w domu nigdzie nie wychodzę mało kiedy gdzieś wyjdę. Wydaje mi się ze to nic złego jeżeli wychodzę na pizze ze znajomymi i wypije przy tym piwo lub dwa raz na miesiąc mój ojciec mówi ,ze jestem lumpem i to nie wypada żeby kobieta pila w jakichś lokalach , ze to oznacza ,ze jest latawica . Nie mogę już tego znieść ryja mi psychikę i wpędzają w poczucie winy . Mówią ,ze jak będę pila w jakichś lokalach to nie znajdę sobie faceta co Wy o tym myślicie faceci

Gość katrina865498...870
bo ja juz w tym domu nie wytrzymuje

Gość JANUSZEK......................
Ee tam zaraz alkoholiczka.Tatuś ma jakiś problem czy cuś????

Gość katrina865498...870
ale picie w lokalach czy picie np pod parasolkami na ogrodkach w lato to tez wedlug mojego ojca alkoholizm . Jak tak mozna pic masakra

Gość samluks
uwazam że kobieta,-a szczegulnie panna musi wiedzieć co można a co nie wypada,rodzice mają racje, koledzy nie zainteresują sie alkcholiczką,po co im belkoczący sprzet i pośmiewisko,kobiety szybciej uzależniają sie od alkochlu jak chłopy ,a wstydi noszenie na ięzykach.

Gość dziś trzeżwy
znam kobiety co dla nich 0,7 to na początek i wtedy mogą siadać do stolu z gośćmi,dziewczyna pijana dupa sprzedana

Gość katrina865498...870
mieszkałam przez 5 lat na miasteczku akademickim ,tam kazdy pil nie zaleznie od płci dltago moze to mi sie wydaje teraz normalne . Nie znam dziewczyny ,ktora by nie pila alkoholu przyznam szczerze .

Gość katrina865498...870
nie wiekszość tylko chyba kazdy z moich znajomych ze studiow liceum . Nawet najlepsza uczennica w klasie z podstawowki ,ktora ukoczyla medycyne pije wiecej nic ja .