Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michal78

Niech mnie ktoś przytuli... 31.01 - Świat.Dzień Przytul.!

Polecane posty

Tak bardzo bym chciał aby mnie ktoś przytulił... Właśnie rozpoczął się Międzynarodowy Dzień Przytulania... 31 stycznia... Chciałbym chociaż jednego mocnego przytulenia...

Gość tak anonimowa jak grzeczna
a chodz przygarne i obejme :)

fajnie :) ciekaw jestem czy u mnie ktoś w pracy będzie się przytulał... ja pewnie nie będę miał odwagi wspomnieć o tym dniu, cóż... taki mój charakter - nie lubię prosić by coś dostać, ale lubię dostać gdy sobie na to zasłużę; cieszy mnie to 1000 razy bardziej

nie ma nic darmo teraz Ty mnie przytul a co :)

tak anonimowa... Przytulam cię od teraz... i trzymam nadal.... i jeszcze.... tak jakbyśmy dawno się nie widzieli... (bo się nie widzieliśmy :) ) :) :) :) :) : no... ale to nie ostatni raz :)

Gość lulu 12345
paskudny dzień dla singli:(:(

Wiem że to trudne, bo sam to przechodziłem (wkurzały mnie na maxa wszystkie "pocieszanki dla zasmuconych"). Ale spróbuj jeden dzień przeznaczyć nie myśląc o sobie w perspektywie najbliższych lat... ale myśląc tylko o tym jednym dniu, o tym że jesteś w tym dniu dla samego siebie, nie myśl że kogoś Ci brakuje... I jak uda Ci się kogoś przytulić to nie myśl że to mogłaby być ona/on... Wiem, ciężko... mnie też wkurzało "gadanie które łatwo komuś przychodzi"... Ale jak nie będzie Ci tak ktoś mówił to nie spróbujesz... więc spróbuj...

ciepło poczułam :) rozlało sie po sercu to miłe dobranoc wiecej mnie spotkasz

A dla mnie nagrodą za przytulenie są takie właśnie słowa :) Wow! Bardzo miło... Słodkich snów !

Gość lulu 12345
Dzięki za pocieszenie, staram się być otwarta na nowe znajomości ale do tej pory trafiałam na samych figo-amigo. Na początku owszem miła gadka a potem wychodziło szydło z worka:( "Spożywam samotność smakuje obrzydliwie".