Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten wiek....

Dziewica 38 -letnia, czy szkouje was???

Polecane posty

Gość ten wiek....

W tym wieku być cnotką, jak to możliwe, dlaczego tak, czy jest normalna, a może brzydka??

Gość stara i nieciekawa
musi być taka kobieta, która w tym wieku jest jeszcze dziewicą. Ja bym takiej nie chciał.

Gość ten wiek....
Jakiego rodzaju domysły? Czy jest normalna i co z nią jest nie tak?

38 lat to prawie 40stka.. jesli laska w tym wieku nie przezyla seksu to znaczy ze albo jest koszmarnie brzydka, albo ma staroswieckie zasady, albo miala jakas traume w dziecinstwie

Gość skądwiadomo990
Może też nie chciała z byle kim może dużo pracuje może liczyła się kariera może czeka na tego jedynego i może być więcej innych przyczyn nie można oceniać nie znając. Ale jedno jest pewne szanuje się i zna swoją wartość.

Gość EEEEEEEEEEEtam najbardziej
hmm, zdrowy człowiek ma potrzebę seksu, więc jeśli żyje bez tego to dziwny przypadek jest, seks rozładowuje napięcie, daje wielką przyjemność i ma wiele innych zalet, dlaczego niektórzy z tego rezygnują, nie wiem

Gość może panicznie
bała się ciąży?

A może jest strasznie nieśmiała, albo uważa się za nieatrakcyjną. Pewnie tylko ona wie co tak naprawdę powstrzymuje ją przed zrobieniem kroku na przód.

Gość nie obchodzi mnie
kto w jakim wieku z kim i dlaczego. a jak ktoś wale to też mnie nie obchodzi, nie wiem czemu miałabym się interesować cudza kopulacją lub jej brakiem:O

Gość wójekstaryhuejk
jak kobieta umie sobie radzić to sex i mężczyzna jej jest nie potrzebny a nawet łatwiej

Gość wójekstaryhuejk
jak kobieta umie sobie radzić to sex i mężczyzna jej jest nie potrzebny a nawet łatwiej

Gość mariner
mysle ze nieszczesliwa niewolnica wlasnych przekonan ze dziwictwo tylko dla slubnego:) Co za doswiadczenie wniesie w zwiazku ztym do zwiazku? jak znajomosc mezczyzny? zapewne na poziomie dziecka ,co niewesolo rokuje szczesliwosci tego zwiazku.

Gość mariner
mysle ze nieszczesliwa niewolnica wlasnych przekonan ze dziwictwo tylko dla slubnego:) Co za doswiadczenie wniesie w zwiazku ztym do zwiazku? jaka znajomosc mezczyzny? zapewne na poziomie dziecka ,co niewesolo rokuje szczesliwosci jej zwiazku.Kobieta powinna ,tak jak i mezczyzna znac co nieco psychike drugiej plci i jej potzreby seksualne i emocjonalne.

Gość mariner
mysle ze nieszczesliwa niewolnica wlasnych przekonan ze dziwictwo tylko dla slubnego:) Co za doswiadczenie wniesie w zwiazku ztym do zwiazku? jaka znajomosc mezczyzny? zapewne na poziomie dziecka ,co niewesolo rokuje szczesliwosci jej zwiazku.Kobieta powinna ,tak jak i mezczyzna znac co nieco psychike drugiej plci i jej potzreby seksualne i emocjonalne.

Gość joleczczczka
tak specjalnie to mnie to nie szokuje, myśle, że może to wynikać z jakiś przekonań religijnych, że trzeba do ślubu czekać itp.. Trochę to takie niedzisiejsze aczkolwiek wydaje mi się, że są jeszcze takie osoby. Ja osobiście myślę że jednak coś na tym tracą, nie wiedzą co to sex i czerpanie z niego przyjemności, jak to jest być tak blisko z drugim człowiekiem itd. Ale bynajmniej daleka jestem od oceniania. Każdy ma prawo robić co chce i żyć tak jak chce. A na rozpoczęcie życia intymnego to chyba w sumie nigdy nie jest za późno. No bo co? - późno bo późno ale przecież nikt takim osobom nie zabroni zacząć teraz i nikt nie może powiedzieć że będzie im źle. Przecież tego nikt nie może wiedzieć :)