Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczkaaa.o

co zrobić by o nim zapomnieć.?pomóżcie!

Polecane posty

Gość maniaczkaaa.o

W czerwcu poznałam chłopaka spodobał mi sie i ja mu też sie podobałam, w pod koniec czerwca zapytał mnie się o chodzenie na co ja odpowiedziałam że po wakacjach możemy, bo na wakcaje raczej nie będziemy sie spotykac na co on odpowiedział spoko mi pasuje. I tak jeszcze z tydzień pisaliśmy ze sobą pisał do mnie kotku, misiu, kochanie, ale nie byliśmy nawet razem, też do niego tak pisałam. Wyjechałam na wakacje do Sopotu i jak na złość z całego pośpiechu zapomniałam telefonu zabrać ze sobą;//.! Minoł tydzień. Ucieszona wracam do domu szybko na komputer i patrze jest na gadugadu to postanowiłam do niego napisać, nie odpisał chociaż był dostępny. Zeszłam z gadugadu, zerknąć na telefon i tam napisane było 20 nieodebranych wiadomości 10smsnieodebranych. Wkurwiona pisze do niego po czym on nie odpisuje...;/ dobra dałam mu spokój. Pomyślalam jak mu zależy to napisze, niestety tak nie było. We wrześniu zobaczyłam go, serce mi biło jak oszalałe strasznie się za nim stęskniłam aż mi mowe odjeło bez żadnego cześć a ni nic, tylko sie popatrzał. Koleżanki polecialy do mnie z pytaniem i jak tam z nim.?? ja odpowiedziałam że no nie bedziemy ze sobą, na co koleżanki to dobrze bo do wszystkich dziewczyn zarywa. Do prawie wszystkich dziewczyn z mojej klasy pisał kochanie itp.. Dowiedziałam że też że ma dziewczyne jakaś tapeciare.. Tak mi namieszał w głowie, a ja i tak nie moge jego zapomnieć. CO ZROBIĆ.??????

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
poczekać na następne wakacje. tam poznasz kolejnego. tylko, tym razem weź ze sobą telefon, nie bądź lemingiem :classic_cool: