Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość binabander

klasyka zawsze była i będzie

Polecane posty

Gość binabander

klasyk. szef zakochany w podwładnej. sam się sobie dziwie, że proszę o jakąkolwiek radę na forach internetowych, ale kumpli raczej nie zapytam-zaraz zaczna się plotki, nigdy nic nie wiadomo. tak więc. Drogie Panie-jestem zaręczony, a od pewnego czasu nie mogę przestać myśleć o drugiej? dziewczyna inteligentna, subtelna i pracowita no i śliczna jak aniołek. jedyny problem: moja narzeczona, której nie kocham. sam nie wiem, dlaczego tkwię jeszcze w tym toksycznym związku. Julka,bo tak ma na imię pracuje w firmie od 1,5 miesiąca. na samo wejście zrobiła na mnie ogromne wrażenie, kilka razy próbowałem zaprosić ją na kawę - odmówiła, chyba, że do bufetu 4 piętra niżej. masakra jakaś totalna. ogólnie to jestem podłamany, bo tkwię w związku z kobietą, której nie kocham a z drugiej strony to nie wiem jak przekonać do siebie kobietę moich marzeń?

Bla bla bla. Jak chcesz się bawić, to w sklepie z zabawkami kup sobie lalkę. A najlepiej dwie.

Gość tak myślę.........
Narzeczona... czyli jeszcze nie żona. Czy nie lepiej się rozstać teraz, zamiast później wydawać pieniądze na rozwód? Jesteś pewny, że nowa koleżanka jest wolna? Rozmawiaj z nią. Daj się poznać. Tak na luzie, niekoniecznie od razu na randkę. Przekonaj się, co lubi i ewentualnie spędzaj z nią czas w ten sposób. Może ona po prostu nie lubi kawy;) to żart, ale ja np. wolę być zaproszona na wycieczkę rowerową, niż na kawę.