Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie;(:(:(:(:(

czy jestem w ciazy pomocy

Polecane posty

hej dziewcyzny a wiec tak.. dotalam okres 22 grudnia, skonczyl mi sie, ja wzielam tbaletke antykoncepcyjna w ostatni dzien 4 ale nastepnegp juz nie bylo, dostalam okres czy krwawienie 3 stycznia dwa dni krwawilam jak na okres, boklal mnie brzuch itp wzielam wtedytabletke ale jak sie skonczyl po dwoch dniach przestalam i juz nie bralam bo nie mialam pewnosci ze to byl okres... teraz powinnm miec okres okolo 23 a nie bylo go... czy przez topze wzielam tabletki dwie bez kontynuacji prezesunał mi sie i moge dostac teraz???

Gość dawaj foty
sama sobie robisz problemy nie lykajac tabletek regularnie a potem panikujesz

nio tak ale to przez moja glupote bo mozna bylo wziac do 5 dnia pierwsza ja wzielamn 4 a nastepnegonie mialam wiec przerwalam;/

Gość idz z tym tematem
na uczuciowy albo erotyczny Chyba dlatego jest ten podzial bo nie kazdy lubi czytac o cudzych ciazach icipkach.

Gość idz z tym tematem
na uczuciowy albo erotyczny Chyba dlatego jest ten podzial bo nie kazdy lubi czytac o cudzych ciazach icipkach.

Gość Mirage19_87
jak nie chcesz tego dziecka to mi je daj

Gość idz z tym tematem
na uczuciowy lub erotyczny Ja tu jestem na ogolnym dlatego bo nie lubie czytac o cudzych ciazach cipkach i kutasach.

Gość idz z tym tematem
na uczuciowy lub erotyczny Ja tu jestem na ogolnym dlatego bo nie lubie czytac o cudzych ciazach cipkach i kutasach.