Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaPchełka24

Moja siostra nie wie z kim jest w ciązy...

Polecane posty

Gość AlicjaPchełka24

Witajcie.Mam mega problem.Mieszkam z mamą i siostrą(21 lat)Siostra wczoraj nam oznajmiła,ze jest w ciazy i nie wie z kim.Tzn.była pare miesiecy w Niemczech w pracy i to taka przelotna znajomosc.Problem w tym,ze planuje sie wyprowadzic z chlopakiem.Mama mało zarabia,wiec to ja glownie utrzymywałam rodzine.Wczoraj doszło do klotni o to,ze nie moge sie wyprowadzic jak bezrobotna siostra jest w ciazy..to chore

Gość AlicjaPchełka24
To miało wygladac inaczej...siostra miała poszukac pracy i razem z mama utrzymywac dom.Wtedy by dały sobie rade...a ona wyskoczyła z takim czyms...porazka

Gość AlicjaPchełka24
To miało wygladac inaczej...siostra miała poszukac pracy i razem z mama utrzymywac dom.Wtedy by dały sobie rade...a ona wyskoczyła z takim czyms...porazka

Gość jak zaciążyła to teraz
może parę zeta na tyłku dorobić ! :)

Gość hjsdvjhadbajsbd
Mysl o sobie!!! Moze jeszcze zamieszkasz razem z chlopakiem u mamy i siostry, a siostra bedzie podbijac do twojego faceta? Pomagac mozna rodzinie nawet bez mieszkania u nich.

Gość olej ich!
Siostra bzykac sie umiala, a Ty masz utzymywac ja i dziecko? wyprowadz sie bo inaczej sie to nigdy nie skonczy. Pozniej dziecko sie urodzi i uslyszysz, ze nie mozesz sie wyprowadzic jak siostra jets ebzrobotna a ma dziecko przeciez. To jej zycie, ona jest odpowiedzialna za dziecko i siebie! nie daj sie...wiem co mowie!

Gość AlicjaPchełka24
Wyprowadze się,oczywiscie,mam prawo do własnego zycia...tylko to smutne słyszec,ze jestem samolubna...nie bede utrzymywała siostry i jej dziecka!!

Gość pip,pip
W zyciu to niestety jest tak, ze gdy ktos jest dorosly, to powinien zyc na wlasny rachunek, ale wielu udaje, ze tak nie jest

Gość pip,pip
W zyciu to niestety jest tak, ze gdy ktos jest dorosly, to powinien zyc na wlasny rachunek, ale wielu udaje, ze tak nie jest

Gość pip,pip