Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana90

MŁODZI MĘŻCZYŹNI- MOŻECIE UDAWAĆ ŻE WAM ZALEŻY? OTO

Polecane posty

Gość Ana90

przykłady- zawożenie do pracy, co jest nie po drodze (64km w jedną stronę) odwożenie, pisanie za ukochaną pracy licencjackiej, pomaganiu dosłownie we wszystkim? czy takie zachowanie może być nieszczere?

Gość akinga
Wydaje mi sie że skoro ktoś odwozi swoją koleżankę(bo z tego co piszesz to nie jest to jego kobieta) do pracy aż 64 km i pisze za nią prace to chyba facet nie robi tego na marne;) musi mu zależeć. Zależy to też od jak długo jest taki w stosunku do niej ... :)

Gość Ana90
Akinga- nie chodzi o swoją koleżankę, tylko dziewczynę. Czy jest to możliwe tak się starać dla kogoś, a na boku robić swoje?

Gość Oczywiście prawiczek
Takie zachowanie JEST szczere aczkolwiek niektórej dziewczyny mogą wykorzystywać takiego jegomościa.

Gość Ana90
a jeśli są dowody, że poza tym flirtuje z innymi dziewczynami ale tylko w sieci, bajeruje itp,t o jak to wytłumaczyć?

Gość Oczywiście prawiczek
bo może uważa że skupianie się na jednej dziewojce jest niedobre. nie chcę zostać na lodzie w razie czego.

Gość Ana90
Samotny Romantyk- naprawdę mógłbyś tak się starać tylko dla seksu?

Niestety, facetów trudno czasem zrozumieć. To, że mu zależy, nie musi oznaczać, że potrafi być całkowicie wierny. Niestety, są tacy, którzy zdradzają bez powodu, potrzebują dodatkowych wrażeń, czegoś im brakuje w związku.

znałam kolesia, co gorsze rzeczy robił :) i tylko chodziło o sex :) także nie podniecaj się specjalnie, że mu zależy, bo raczej on chce mieć "opcję" a nie życiową partnerkę :)

Gość jejejeje o jejejeje
"Niestety, facetów trudno czasem zrozumieć. " ciesze sie "To, że mu zależy, nie musi oznaczać, że potrafi być całkowicie wierny. " oO "Niestety, są tacy, którzy zdradzają bez powodu" to jest ten powód w koncu czy nie? zazwyczaj zdradzaja bo sie do nich przyjebie jakas raszpla ktora maci im w głowe mog=ta zawraca dupe i nie daje spokoju az chlopak sfiksuje do konca " czegoś im brakuje w związku." czego?

Gość Ana90
Super Turbo- Co to wg Ciebei znaczy bycie "opcją"?

Gość Ana90
Jakie są te gorsze rzeczy? To ciekawe, co jest jeszcze gorszego od nieuczcciowości?

Gość Jeoerijgihuegieurfh
co to jest nieuczcciowość ???

Gość CIĘŻKO POWIEDZIEĆ jednoznaczni
Ale myślę że wszystko w życiu możliwe

Gość drenażysta
"przykłady- zawożenie do pracy, co jest nie po drodze (64km w jedną stronę) odwożenie, pisanie za ukochaną pracy licencjackiej, pomaganiu dosłownie we wszystkim? czy takie zachowanie może być nieszczere?" Nie jest nieszczere. Jest wyrazem braku opcji. Jeśli facet poświęca tak dużo czasu kobiecie i pomaga jest uzyskać wyższy status (dokształcanie) i pomaganie ogólnie to znaczy, że jest w stanie tanim kosztem poświęcić swoje cele po to aby w końcu dopiąć tego co ma w niedostatku czyli cipki. On nie udaje - on jest przekonany, że poświęcając się w ten sposób docenisz to. Żaden facet nie inwestuje tyle w kobietę po ty aby zamoczyć parę razy i zostawić. Takie zachowanie jest raczej wyrazem jego okrutnie niskiej samooceny i poczucia zagrożenia utraty Ciebie, i jeszcze większego zagrożenia związanego z trudnością znalezienia potencjalnej inne partnerki w razie czego.

Gość drenażysta
A jeśli udaje to znaczy, że jest psycholem.

Gość drenażysta
Kiedyś też taki byłem. Bałem się że dziewczyna mi zostawi i kiedy znalazła sobie jakiegoś nowego faceta to poszedłem do niego chcąc mu zapłacić żeby się od niej odczepił. On przy kumplach powiedział że odczepi się jak mu zrobię loda .. i wiecie co? Zrobiłem! A dziewczyna i tak mnie rzuciła. Teraz nie jestem już taki głupi.

Gość Ana90
Drenażysta- pięknie Ci dziękuję za mądrą, poważną odpowiedź. Mogłabym Ci opisać wszytsko na mailu?

Gość drenażysta
tobiasz.drenarz@wp.pl

Gość Ana90
Ogromnie Ci dziękuję, pisze do Ciebie list mailowy

Gość drenażysta
Nie udzielam indywidualnych porad, bo nie mam czasu na żadne terapie. A do tego podszywa nie pisz.

Gość drenażysta
Nieee stój!!! To jakiś podszyw! Mój mail to: drenazysta@interia.pl

Gość drenażysta
"drenażysta Kiedyś też taki byłem. Bałem się że dziewczyna mi zostawi i kiedy znalazła sobie jakiegoś nowego faceta to poszedłem do niego chcąc mu zapłacić żeby się od niej odczepił. On przy kumplach powiedział że odczepi się jak mu zrobię loda .. i wiecie co? Zrobiłem! A dziewczyna i tak mnie rzuciła. Teraz nie jestem już taki głupi. 16:21 [zgłoś do usunięcia] Ana90 Drenażysta- pięknie Ci dziękuję za mądrą, poważną odpowiedź. Mogłabym Ci opisać wszytsko na mailu? 16:23 [zgłoś do usunięcia] drenażysta tobiasz.drenarz@wp.pl" Powyższe to podszyw. Nie ufaj facetom na takich forach. 99% to przeciętni frustraci. Normalni nie mają presji na takie oszukańcze poznawanie kobiet:D

Gość pure homme 1
la mnie to przesada lub gupota.Pisanie za kogos pracy jest zwykłym naduzyciem, kalectwem tak samo jak czeste wozenie po 64? km. Jakiś altruista? (altruizm to zaburzenie tak jak skrajny egoizm). Jesli jest w tym cel,to musi byc wazny i logiczny a wtedy nie jest to przesada czy głupota.Głupia panna lub tupeciara która na to sie zgadza , bo wykorzystuje gościa i sobie krzywde robi. Prace powinna pisac sama lub z rozsądną pomocą

Gość Ana90
Rozumiem, ale dzięki i tak za odpowiedź. Pure homme - Może dla Ciebie jest to dadużywanie, ale jeśli ktoś nalega i przyjeźdża i tak, to co zrobić.

Gość pure homme 1
ktoś nalega, żebyś mu się oddała albo dała kasę i ulegasz??? Jeśli nie, to nie tłumacz się głupio, bo przykłady podałem podobne. Zasada ta sama. Umieć odmawiać. Mnie byłoby wstyd w takim układzie:( a poza tym nie uważam tego za zdrowe

Być opcją: czyli jak mu się zachce seksu i przytulanek to ma ciebie. Skoro buszuje po necie w poszukiwaniu przygód, to chyba nie traktuj ciebie poważnie? Podwożenie do pracy( całkiem możliwe, że w drodze powrotnej ma jakąś kochanicę), pisanie pracy za ciebie, być może nie ma nic lepszego do roboty. Coś gorszego: już tłumaczę, koleś dałby się pochlastać, po2 tygodniach wyznawał miłość, a po kilku miesiącach okazało się, że jestem tą drugą :) Nawet nie wzbudzał moich podejrzeń, był zawsze kiedy tego potrzebowałam, pomagał, doradzał itd.Niby kiedy miał mieć czas na tamtą?? Już odpowiadam- w ich wspólnym mieszkaniu ;))

No więc właśnie... są tacy i trzeba się od nich trzymać z daleka. Dla mnie to szukanie wrażeń w sieci wystarczy, żeby skreślić faceta, z którym byłam. O zdradzie nie wspominając - na szczęście jeszcze mnie to nie spotkało.