Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhuiyt7r5

pomozcie moje wlosy:jak je rozsjanic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jhuiyt7r5

hej bylam platynowa blondynka, lecz chcialam wrocic do naturalnego poniewaz mam dosc farbowania moj przyblizony kolor to ciemny blond, jednak w wakacje jest wrecz bialy noi skucha.....jeblam sie ciemnym popielatym blondem no i sa ZA CIEMNE!!widac ze moje naturalne sa jasniejsze po odrostach;/ wlosow juz niefarbuje bo zniszczylam je;/ macie jakies spoboy zeby to gowno zmazac jak najszybciej??

Gość trrrr'
wlosy na pipce lepiej ogól na zero

Gość jhuiyt7r5
gole gole

fryzjer moze Ci zrobic profesjonalna koloryzacje kiedys rozmawialam z fryzjerem - powiedzial, ze jesli ktos farbuje latami, to trzeba odczekac dlugi czasaby wrocily do naturalnego koloru (tzn przed rozpoczeciem farbowania)

Gość to będzie łatwe
kup szampon przeciwłupieżowy i myj włosy codziennie maks po 10 dniach będą jaśniejsze rozjaśniane włosy szybciej (i intensywniej)chwytają farby, ale też szybciej te farby się wypłukują na przyszłość masz nauczkę że farbując włosy zawsze należy wybrać jaśniejszy odcień od tego który chcesz mieć jaśniejszy kolor można przyciemnić albo skorygować a męczyć się z nietwarzowym za ciemnym jest niefajno ewentualnie płukanki w soku cytryny i rumianku

Gość to będzie łatwe
taaaa, życzliwa radzi dekoloryzację by wszystkie włosy Ci wypadły wystarczy szampon przeciwłupieżowy, on ściąga kolor, dlatego odradza sie używania szamponów przeciwłupieżowych jeśli chce się uniknąć płowienia włosów farbowanych

Gość jhuiyt7r5
dziekuje bardzo za rady...no coz...mialam platynke i bylo ok , ale wkurzallo mnie to jak faceci patrza i wogole;/ te oblesne wzroski..pozatym moje naturalne sa naprawde piekne a ostatni raz mialam je .....5 lat temu?/...taaa bez kitu...niechce dluzej sie farbowac tylko chce juz zejsc do naturalnego...a znacie moze jakies szampony do wlosow blond???rozjasniajace??? w uk )

Gość Mara senna
Hej a ja mam pytanie jak rozjaśnić naturalne blond włosy, nigdy nie farbowane, latem jest super, bo są bardzo jasne, ale teraz zimą te co rosną z góry wydaję się ciemne przy tych jasnych włoskach u dołu! Jak je rozjaśnić (naturalnie, bo mam ładny kolor i nie chcę się bawić w farbowanie)

Gość a kiedys je farbowalas
ja ilka dni temu to nie panikuje bo bardzo duzy fary w twoi mrpzyaopdku sie zmyje i najprawadopodbnniej farbowane wlosy beda jasniejsze od naturlanych