Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do was

Czy naprawdę ślicznej dziewczynie może podobać się brzydki chłopak?pomocy!

Polecane posty

Gość Pytanie do was

Hej mam takie pytanie poznałem Tu na kafe najcudowniejsza dziewczynę na świecie:)pokochałem ja..ona pisze że mnie też..widziała moje zdjęcia i stwierdziła że się jej podobam..ale ja naprawdę jestem brzydki..myślałem że pisze tak bo również nie jeśt super atrakcyjna..a ona poprostu jeśt boska..ma wspaniała figurę śliczna twarz jeśt pragnieniem każdego faceta..ale ma milion kompleksów i wciąż mówi o sobie per brzydka..boję się że tak naprawdę nie podobam się jej..że pisze tak i chce być ze mną tylko dlatego bo uważa siebie za nieatrakcyjna i że nie zasługuje na pięknego faceta..boję się że wkoncu jakieś ciacho jeśt uświadomi jaka jeśt śliczna..i mnie zostawi..a tak bardzo ja kocham i czuje że nie zasługuje na nią że jeśt zbyt piękna..by być z brzydkim..co mam zrobić?odejść sam zanim ona mnie nie rzuci i pozwolić jej poznać kogoś kto będzie jej wart kogoś lepszego i pięknego?proszę pomóżcie..

Gość Pytanie do was
Ta moja sexy nimfa to Noxelia :)

Gość Pytanie do was
Mam strasznie małego penisa, ale na zdjęciu go nie widać, bo taki maleńki

Gość Pytanie do was
Trochę by mi było szkoda, bo ma fajne cycki. :o

Gość 1666666666666666666666666666
ja jestem z malo atrakcyjnym facetem ,ale kocham goo jak szalona i nie wyobrażam sobie życia bez niego :* moj. choc wlasnie ze jest taka roznica wizualna miedzy nami on czasem sie martwi ze znajde kogos innego, ale ja chce tylko jego

Gość Pytanie do was
Ja nie mogę 4żałosne podszywy chce tylko dostać poradę a tu coś takiego..żałosne

to "z" niepotrzebnie mi sie wdarło miało być: ja jestem malo atrakcyjnym facetem ,ale kocham goo jak szalony i nie wyobrażam sobie życia bez niego :* moj. choc wlasnie ze jest taka roznica wizualna miedzy nami on czasem sie martwi ze znajde kogos innego, ale ja chce tylko jego

Gość Pytanie do was
Ech..kurczę dajcie jakąś poradę, bo zaraz muszę lecieć trochę pobić niemca po kasku pod jej foto...

Gość Pytanie do was
Na zdjęciu wygląda zupełnie jak Pamela Anderson, czy to trochę nie podejrzane, szczególnie zastanowił mnie ten czerwony kostium plażowy

Gość Pytanie do was
Ona ma wózek inwalidzki, co prawda zszokowało mnie to, ale jak pomyślałem że bede mógł nim podjedżać do pracy (elektryczny!) to sie ucieszyłem.

Gość Pytanie do was
16..no właśnie też ciągle jestem o nią zazdrosny bo póki co mieszkamy daleko a do tego wyjeżdżam za granicę na kilka miesięcy..wiem że ciągle będę zazdrosny o nią..ciągle ja podejrzewam choć nie chce..ale..gdy mi pisze że jakiś facet ja dotknął w tyłek lub że jeden chłopak na korkach usiłował ja wręcz zgwałcić..jeśt śliczna..pisała tu miała pseudo lexisnexis czy jakoś tak..poprostu oszałalem na jej punkcie..ale wiem że przy niej zawsze będę tym gorszym..dwumetrowy brzydal przy prześlicznej kruszynce..poza tym jeśt szalenie inteligentna studiuje prawo a ja..przez stracone dwa lata zamiast kończyć studia nie zacząłem ich nawet i muszę jechać za granicę by wyjść na życiową prosta:)żałosne..serio nie myślałas nigdy że chciałabyś być z ładniejszym?tego się boję że ona tak zacznie myśleć widząc innego przystojnego..

Gość Pytanie do was
Teraz poproszę kolejną poradę: co zrobić żeby stanął? :o

nie chce ladniejszego, nie chce zadnego innego tylko jego tylko i wylacznie jezeli to jest milosc to napewno przetrwa mam nadzieje ze nie kochasz tylko jej piekna zewnetrznego to czasem bardzo przypomina milosc... ja nawet nie patrze na innych, tez stale jakies barany cos chca ale nie ma ich dla mnie jest tylko moj ukochany, piekny -uwielbiam te jego mankamenty a ma chyba wszystkie wady tego swiata nawet sie jąk ;) kochany mojjjj :* uwielbiam go

Gość facet z kompleksay
wez sie lecz zakompleksiony debilu zazdrosny ..biedna dziewczyna :(

Gość Pytanie do was
Właśnie o to chodzi że pokochałem jej wnętrze jeśt taka cudowną wrażliwa kruszynka która też potrafi pokazać pazurki..nigdy nie oceniałem nikogo po wyglądzie-nie tylko dlatego bo jestem brzydki ale po wg mnie najpiękniejsze jeśt wewnątrz a ona ma sliczne i wnętrze i wygląd..mówi mi to samo..ale ja się boję..przez swój wygląd nie tylko dawanę jeśt mi odczuć że jestem gorszy..ja się poprostu gorszym czuje..i boję się że nie zasługuje na tak śliczna cudowną dziewczynę..i może właśnie aktem miłości byłoby odejść..by mogła poznać kogoś równie cudownego co ona..

Gość Pytanie do was
No jasne..znowu tylko-lecz się debilu..dzięki za wsparcie i otuche naprawdę nic tak nie poprawia myślenia o sobie jak wyzwiska

Gość girls sweety
to znowu ten mitoman seba:O

Gość Pytanie do was
Tak..pisała tutaj ..tutaj się poznaliśmy..odpisała na założony przeze mnie tu temat..

Gość Pytanie do was
Urocza blondynka z dywanem na ścianie, kojarzysz ją ?