Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonymuuusss

żona żle się opiekuje dzieckiem

Polecane posty

Gość anonymuuusss

moja żona źle się opiekuje dzieckiem. chcę jej odebrać praca rodzicielskie, nie wiem jak się za to zabrać. zazwyczaj po rozwodzie sąd przyznaje dzieci matce, a ja nie chcę pozwolić na to aby nasze dziecko zostało pod jej opieką. poradźcie coś

Gość Miła Annia 16
Oskarż ją o molestowanie, przekup świadków, poprzerabiaj fotki z jej udziałem i dzieckiem. Na bank dostaniesz 🖐️

Gość anonymuuusss
chcę działać legalnie:P moja żona nic nie zrobi przy dziecku, nie wypierze, nie ugotuje dziecku, po porodzie miała depresję i nie wiem czy wogóle jej dotej pory przeszło. nie wykazuje wogóle żadnego zainteresowania dzieckiem

Gość iygp9o[9
zycae ci szybkiej smierci i bolesnej 🖐️

mam nadzieję ,zę jej przeszło - na ciebie . co za buc ....

Gość jak to miała depresję
a ty nie wiesz czy jej przeszło? Zabierz ja do lekarza i się dowiesz. Chyba cos jej ślubowałes, a tu pierwsze problemy i już do widzenia.

Gość Polerujący granity Florian
po porodzie miała depresję i nie wiem czy wogóle jej dotej pory przeszło o fuck... NIE WIESZ? gratuluję... :classic_cool:

Gość anonymuuusss
żona nie chciała chodzić do lekarzy a ja mam na głowie cały dom, pracuję a ona siedzi w domu. ja po powrocie z pracy muszę ugotować obiad dla siebie i córeczki, posprzątac i co parę dni zrobić pranie bo ona w większosci czasu siedzi przy komputerze i nie raz wróciłem do domu dziecko płakało a ona nie odeszła od komputera

Nie chciała? A kto sam się przyzna, że ma depresję i potrzebuje pomocy? Rusz głową i zaprowadź ją do lekarza.

Gość anonymuuusss
próbowałem, naprawdę mi zależało na niej i na naszej rodzinie , ale komputer jest dla niej ważniejszy niż nasza córeczka i ja. chcę się z nią rozstać ale zabrać do siebie córkę aby ona nie miała żadnych praw, jak to zrobić?

Gość nie odpisujcie pedalowi
3 min wczesniej zalozyl temat, ze szuka pary do seksu.

moj facet miał taka sama sytuacje w domu jak ty, mysle ze najlepszym wyjsciem bylby rozwód i szukanie sobie swiadków potwierdzajacych cala sytuacje, moim zdaniem sprawa jest do wywalczenia ale napewno nie bedzie łatwo

UBUDUBU i po co sie spuszczasz na idiotyczne tematy ??

Gość anonymuuusss
zdaję sobie sprawę że sąd będzie po stronie matki. ale ona naprawde nie nadaje się do wychowywania dziecka, tymbardziej sama:(

Gość anonymuuusss
Dlatego ja zostawilem, bo ona tylko komputer i komputer. Mam kochanke, o ktorej ona nie wie. I chce dziecko dla siebie. Poza tym szukam pary do seksu.

Jak sie nie spuszczasz, jak tak ?

Gość anonymuuusss
uwaga na forum działa podszywacz który robi niezłe zamieszanie

Gość anonymuuusss
Ja nim jestem, bo sam nie wiem kogo szukam i o co mi chodzi. Zabrac prawa rodzicielskie czy zabrac kochanke na seks dla par :O

Gość anonymuuusss
powyżej kolejny wpis podszywacza. idz już spać dziecko, albo poucz się bo niedługo ferie się kończą

Gość im dłużej czytam tym bardziej
czyli jest tak jak w 3/4 postach tutaj jedna osoba chodzi do pracy, gotuje, pierze, sprząta i zajmuje sie dzieckiem i się wkurwia a ta druga tylko siedzi w kompie zazwyczaj tą osobą siedzącą w kompie jest facet.....no a gdy jest inaczej to nagle się okazuje że wyrozumiałości brak