Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze to ona byla mowisz?!

bije go podczas sexu, on mnie tez

Polecane posty

zaczynamy sie kochac namietnie, mam mily orgazm, ale zeby sie troche pobawic, poczuc adrenalinke potrzebuje mocniejszych doznac, kiedy juz dochodze lapie go mocno za wlosy wtedy on przewraca mnie na brzuch i robimy to od tylu, ciagnie mnie na wlosy daje mi klapsy i drapie po plecach, pozniej ja wskakuje na niego, bije go po twarzy, skacze tak mocno jak sie da, ciagne za wlosy, pozniej on probuje przejac kontrole o i tak sie 'szrpiemy' kto bedzie na gorze, uwielbiam na ostro, z checia bym sprobowala wiazania, ale nie mamy jak. lozko bez ramy :/

"ale nie mamy jak. lozko bez ramy :/ " A wydawało się ze masz fantazję ... Myśl!!!!! My ci ramy nie kupimy.

Gość facet z dużym przyrodzeniem
ikea.pl sprwi że będziesz szcześliwa. :D

ogrzewanie podlogowe:O

jak n a ostro lubisz to może na mrozik wyskoczcie będzie ostro zimno w dupe:)

do kaloryfera nie bo mi sie przypomina moj kumpel kiedy mi opowiadaj ze ojciej go przywiazywal do kaloryfera i bil wiec odpada :D a taniej rany z ikei nie kupie, po co mi taka na raz ? zaraz bysmy ja rozwalili... :D musze znalesc jakas alternatywe, moze do przesla przywiazac?? hmm

Katerina ciiiiii slabe masz teksty, zamilcz lepiej.

Gość facet z dużym przyrodzeniem
IDŹ DO SPAWACZA NIECH CI POSPAWA TAKIE RURY Q(fi)20 wtedy nabank tego nie rozwalisz. wpierdzielisz na kołki rozporowe do sciany i możecie sie ruchać jak dzikie króliki. :D

Gość jesli posiadasz nogi
przy lozku to wystarczy lezac na nim rece nad glowe i przywiazac je do nog:) lozka ;) proste

a ty co....swietojebliwy?

słabe nie słabe, z mrozem to był żarcik, a ze stołem na serio , my tak zrobilismy tyle że stół trzeba czymś dociążyć i z braku laku też będzie.

stol mam szklany, boje sie ze potrzaskamy, po za tym juz probowalam :D zimno bylo i przyklejalam sie, co do nog przy lozku tez nie ma, co za beznadziejne lozko kto wogole takie antysexy wymyslil, no ale coz wiec krzeslo pozostaje :) co myslicie scenkach? np gwalt, albo ja uczennica on nauczyciel...