Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwnieMysliTakieTam

Czy warto walczyc o milosc.. po dwoch miesiacach?

Polecane posty

W skrocie rozstalem sie z dziewczyna dwa miesiace temu, zaznaczam ze zwiazek rozpadl sie z mojej winy... nie bylo zdrady ani nic takiego dalem po prostu ciala na innej plaszczyznie. Jakkolwiek moje szanse na naprawienie go dobrze nie wygladaly postanowilem olac sprawe... gdyz im bardziej sie staralem tym wiecej humorow musialem znosic... i po niecalym miesiacu zaczalem sprawe olewac. Zaczalem sie spotykac z innymi dziewczynami... po to zeby odbic moja glowa... jeszcze dwa tygodnie temu mojej EX na mnie zalezalo : ) i wcale sie tym nie przejmowalem do przed wczoraj... otoz laczy nas jedna sprawa biznesowa i dzwonila wieczorem do mnie w tej sprawie... rozmowa ktora mogla trwac dziesiec minut a trwala prawie 2 godziny... nie wiem czy to jest zupelnie normalne... rozmawiaismy moze 10 minut o sprawie pozniej zupelnie o niczym... pozniej powiedziala mam isc do swoich super lasek skoro z nimi mi dobrze... Nie wiem, po rozmowie stwierdzilem ze cholernie za nia tesknie... wiedzialem ze ja kocham, ale bardziej chcialem wyleczyc swoja glowe z tego wszystkiego... wyrzucic ja z niej... i jak widac nie jest tak latwo... spotykajac sie nawet z innymi mysle o niej... warto sie starac o to wszystko po dwoch miesiacach? czy dac dziewczynie spokoj? jezeli tak to jak do tego podejsc? oraz jak poznac ze ona jest w stanie, ta szanse... dac...

Zawsze warto, nawet po dwóch, czy dwudziestu latach. Osłabiacie mnie tymi pytaniami.

tia pytanie tylko czy sie nie wydurnie... bo zawsze istnieje prawdopodobnienstwo ze z kims zaczela sie spotykac...

ja pierdole jak baba sie zachowujesz Najpierw sam się określ czego chcesz,dopiero pozniej zatruwaj dziewczynie dupe Jak na razie to jestes bardzo chwiejny i niezdecydowany I nawet jesli ja zdobędziesz jeszcze raz to pewnie za krótki czas znowu ci sie odwidzi

Regres mozliwe ze masz racje... w jednym momencie mysle tak.. za chwile inaczej... nie wiem co zrobic zeby dojsc do jednoznaczej odpowiedzi...

idz do lekarza i poproś o zaaplikowanie dodatkowej porcji Testosteronu ;) a tak na powaznie to zacznij myśleć głową i obierz sobie jakiś plan na życie :)

Gość skadi
chyba sie za goraco kapiesz kolego!

Tiaaa... nie ma to jak konstruktywny komentarz... nie moge po prostu powiedziec... wow tesknie wrocmy do siebie bo wiadomo jaki to przyniesie efekt... po prostu nie mam pomyslu jak sie za to zabrac... nie chce rzucac sie na cos co moze byc juz stracone... czy ta trudno to pojac?

Gość kwiatek22
oczywiscie ze warto

Gość kwiatek22
to moze na początek zaproponuj jej spotkanie