Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

cała prawda o czubaszek ha ha ha

Polecane posty

czubaszkowa tylko opowiada, że była w ciąży i usunęła :D ona w żadnej ciąży nigdy nie była - to tylko medialna ściema żeby ludzie myśleli, że jednak ktoś tak odrażająco brzydką kobietę chciał tknąć :P

Gość borys27
w sumie tez bym ja nawet kijem nie dotknal, nie gustuje w takim typie urody ,ale moze jakis koneser by sie znalazl

Gość borys27
w sumie tez bym ja nawet kijem nie dotknal, nie gustuje w takim typie urody ,ale moze jakis koneser by sie znalazl

Ja tam aborcji nie popieram, ale pomijając, że to zrobiła, to wydaje się być sympatyczną kobietą. To fajnie, że ktoś nie wstydzi się mówić otwarcie o tym, że nie lubi dzieci i nie chce ich mieć.

Gość niektóe są straszne
ona ma bardzo przystojnego męża, więc ją ktoś "tyka" zapewne w przeciwieństwie do sfrustrowanego autora

Gość a tak naprawde ,co ciebie
to obchodzi? Kobieta ma swoje lata,swoj fajny dorobek satyryczki,uroda wzgledna rzecz.Moze ciebie tez by kijem ktos nie ruszyl ? Takie cudo jestes?Normalna kobieta ,ktora potrafi powiedziec co czuje i nie robi z siebie Matki Polki.

nie, nie ma. klasy nie ma za grosz, wiecznie lazi z faja i jest wulgarna. inteligencja? oczytanie? wciaz gada to samo. glupia kobieta

Gość borys27
satyryczka? dajcie spokoj, ona nie jest satyrykiem, w zasadzie to nie wiadomo kim ona jest, ostatnio wszedzie jej pelno, jak takie pseudogwiazdki-miernoty jak nergale,dody,czubaszkowe sa lansowane w mediach to widac ze POlsza upada coraz bardziej