Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mnie ktos tu rozumie,kafe?

Mam pewna manie, czy ktos z Was tez tak ma?

Polecane posty

Nie wiem jak to nazwac jednym zwrotem wiec opisze na przykladach: 1) nie lubie jak cos jest nieskonczone, zaczete, chce to skonczyc jak najszybciej, np otworze ser, chce go zjesc szybko a nie trzymac np 3 dni...i to nie dlatego,zeby sie nie zepsul,po prostu nie lubie miec nic zaczete 2) dostalam plyn do kapieli, i z uporem maniaka zamiast "oszczedzac" uzywalam go duzo dzien w dzien, nawet niemajac ochoty na kapiel, byleby tylko skonczyc.. 3) lubie cos dopelniac, np czasem na sile szukam smieci (np z popielniczek po pokojach, czy jakies stare papiery) zeby dac do worka i moc go zawiazac i wyniesc i dac do kosza na smieci nowy worek 4) tak samo jak jest np niewiele mleczka do czyszczenia to ja na sile biore jak najwiecej by juz skonczyc i moc wywalic opakowanie ,choc racjonalnie uzywajac starczyloby go jeszze np na 4 mycia... Czy ktos tak ma???Czemu ja tak mam?? :( Dodam,ze nie przelewa mi sie i probuje oszczedzac,ale podswiadomie wbrew sobie chce wszystko skonczyc jak najszybciej i nie miec nic zaczete do powoli..... Czemu??? :O:O:O:OP

Gość takajednapiegowata
mam kolezanke, ktora tak samo jak Ty, uwielbia wszystko wykanczac

Gość Trelelelka
Moja siostra tak ma i jest nieoszczedna

jak mam to "leczyć"???

Gość nerwica natrectw? :P
wspolczuje, ale mozna z tym zyc, jak sie to leczy u terapeuty? :P

Gość carinnnaaa
też tak mam... mało tego! ciągle kupuje nowe kosmetyki, jedzenie, itd- mimo, ze nie złużyłam starych:( czasem jak czytam, lub słucham jakiejś kobiety- która mowi, ze tusz do rzes konczy po 2 miesiacach, zastanawiam sie jak to mozliwe...mi po 2 tyg. wydaje sie, ze jest juz stary, zeschniety i jak naloze go na powieke to dostane zapalenia oka...a kremy do twarzy> używam tydzien! teraz szkoda mi wyrzucić, i po jakimś czasie- 2 tyg, używam jako kremu do rąk i kupuje nowy

ja wlasnie niewiele nowych kupuje,,,ale jak juz mam , to wykanczam...heh.. tzn... mieszkam z rodzicami,wiec wykanczam ich jedzenie czy srodki czystosci:P ale widze,ze zbyt szybko, ze na sile biore wiecej niz potrzeba, i serio,zamiast cos trzymac dluzej to ja dolewam/dobieram by skonczyc