Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjolkiiia

troche smutna, mój facet jest oschły...

Polecane posty

Gość jjjjjolkiiia

teraz sie meisiać nie widzieliśmy, a on jest oschły przez telefon, ogólnie to jest mało wylewny jeśli chodzi o uczucia wręcz zamnknięty, ale dziś no opowidałam mu o propozycjach pracy a on do mnie" i co tak teraz bedziesz mi opowiadac?" kurde a co amma mówić? jak on wydaję sie wkurzony ze wczoraj sie nie odezwałam(on tez nie) i że dzis odebrałam dop za 2 razem. dzwoni, miałam nadzieję że miło pogadamy a on mi smęci, w sumie nic nie chce a jak ja opowiadam to go to nudzi

Gość jjjjjolkiiia
to w sumei nie pierwszy raz taka rozmowa, dzwoni i zamiast miło gadać to ja nei wiem czego on oczekuje, teraz to już po prokach, napisze mu sms, ale znjać go nie odpisze

Gość jjjjjolkiiia
zapytałam sie co u niego? aon " nie nic" ale takim tonem jakby nie wiem co:/

Gość jjjjjolkiiia
mamy po 24, ale etraz sie misiac nie widzieliśmy, i jakoś wtedy sie oddalmy od siebie, bee go widziałą w środę, wtedy pogadam

Gość smutnaxxo
czy on jest informatykiem?

Gość jjjjjolkiiia
nie

Gość słodkaa20
Nie chcę Cię straszyć czy coś,ale z moim było kiedyś tak samo...było ok a z dnia na dzień stał się dziwny,przestał w ogóle się do mnie pierwszy odzywać,przestał mówić do mnie tak jak mówił słodko,a na moje pytania odpowiadał tylko "tak" "nie" "nie wiem" i nic więcej. Z czasem okazało się,że związek ze mną mu się znudził i nie chciał mi już okazywać swoich uczuć. Może powinnaś z nim poważnie porozmawiać i "zmusić" go żeby wyjaśnił o co chodzi. Jeżeli on Cię kocha nie powinien być taki oschły,a jeżeli jest obojętny wobec Ciebie to lepiej żeby to przyznał niż ma Cię okłamywać.

Gość muszka_wydmuszka
słodkaa20 ma racje. Ja miałam dokładnie taką samą sytuacje. Wszystko było dobrze aż nagle z dnia na dzień coś się zmieniło, wykręcał się od spotkań, rzadko odpisywał, nie odbierał, nie dzwonił. W końcu sama go przycisnęłam i powiedział co mu leży na sercu, że poczuł że to jednak nie to. No i koniec.

To odmiana klasycznego imbecyla...skoro juz sie malo interesuje tym co mowisz..to lepiej go ..pizgnij poki czas ..swiat jest pelen sluchajacych mezczyzn...a my naiwniaczki wybieramy niemowy i niedoslyszacych...z calym szacunkiem..dla osob ktore naprawde maja problemy zdrowotne.

Gość jjjjjolkiiia
eehh co tu zrobić, chyba tak jak myślałam nic z tego, on odzywa się pierwszy prawie co dzień dzwoni rano, chciał ze mną zamieszkać... ale tu jest za dużo szczegółów, żeby opowiadać... oboje nie jesteśmy wylewni, wiem, zę póki co nie ma u nas miłości, raczej przyjaźń napisałm smsa i pewnie się nie doczekam odpowiedzi

Gość jjjjjolkiiia
no właśnie ten związek jest na etapie eksperymentalnym, w sensie zobaczymy czy coś z tego wyjdzie... jesteśmy tak już od lipca, ale niw eidzimy sie co dzień, co miesiać, na tydzień lub 2, ale znamy się juz 9 lat

Gość jjjjjolkiiia
up

Gość słodkaa20
Skoro nie ma u was miłości,to czy warto taki związek ciągnąc jeżeli on się tak obojętnie zachowuje? Sama miałam podobnie,z tym że ja swojego bardzo kochałam,a on się znudził i dopiero po długim czasie wyciągnęłam z niego prawdę,czemu taki jest...no i się okazało,że tylko traciłam czas,bo jego gadanie o tym jak mu zależy,czego to on by nie chciał,wszystko poszło w cholerę z dnia na dzień,kiedy tylko te jego słabe uczucia do mnie wygasły kompletnie. To bardzo bolało,ale teraz mam kogoś lepszego i myślę,że jeżeli oboje nie macie wobec siebie poważnych uczuć,a mimo to on Cię rani swoją oschłością,to powinnaś znaleźć kogoś innego,a z nim zostać co najwyżej znajomymi,wtedy takie rozmowy jakie on z Tobą prowadzi będą miały dla Ciebie mniejsze znaczenie :)