Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgmgg

tez tak macie, ze np zgadzacie sie, zeby gdzies isc

Polecane posty

Gość mgmgg

ale nastepnego dnia sie budzicie i pierwsze co, to, ze nie macie ochote isc na jakas impreze, albo gdzies jechac? nie wiem skad u mnie sie to bierze, z jednej strony uwielbiam byc w ruchu, a drugiej nie chce mi sie wychodzic na te imprezy itp nie wiem, czy to kwestia pogody, kumpele juz to zauwazyly, ze sir zgadzam,a pozniej odwoluje i sie wkurzaja i wcale im si nie dziwie:O

ja dzis ide na urodziny,a nie chce mi sie..ale prezent juz kupiony,wiec musze sie zebrac. ja mam tak prawie zawsze-jedynie do paru osob lece jak na skrzydlach:P

Gość mgmgg
i nie wkurza Cie to?przeciez nie sposob przsiedziec zyca w domu, z reszta nie lubie tego, lubie sie ruszac, wiec skad te sprzecznosci?:O jestem goloslowna i obioeclam sobie, ze juz nie bede tak robic, no i jakies pol roku mi sie udaje:O

Gość po zabiegu
ja mam tak za kazdym razem! najgorzej jest jak kogos do siebie zaprosze i wtedy juz nie zadzwoie i nie powiem " ej sorry nie wpadajacie". Masakra! tez nie wiem kad to sie bierze bo jestem bardzo aktywna osoba, ale jakos mnie te towarzyskie spedy juz zmeczyly.

Gość volga_jasnowidzaaa
ja tez sie dzis umowilam ale ejst tak zimno ze jak pomysle o wyjsciuz domu to mnie skreca:P