Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konieczynka z mleczynka

koszmary nocne u 1,5 rocznego dziecka

Polecane posty

witam, chcialam opisac problem jaki dotknal mojego synka...otoz jak napisalam wyzej moj syn ma 1,5 roku i przez 3 ostatnie noce dzieje sie z nim cos niepokojacego.. 1 noc: maly po zasnieciu budzi sie po godz z takim placzem ze sie zanosi, nie mozna go przytulic i wszystko to dzieje sie przez sen, 2 noc: nie mogl zasnac bo gdy tylko zamykal oczy doznawal jakies przerazenia i odrazu histeria oczywiscie noc spedzona na lozku z nami, 3 noc: polozylam go ok 22 godz i przed 24 synek staje w lozeczku i krzyczy ne ne ne co oczywiscie oznacza u niego nie nie nie... nie wiem co myslec zastanawiam sie czy nie isc z nim jutro do lekarza ale jakiego przeciez pediatra mi w tej kwestii nie pomoze...dodam ze synek od narodzin nie przespal mi jeszcze calej nocy ale niegdy takich rzeczy nie wyczynial...prosze czy ktoras z was tez miala moze takie przejscie i jak sobie z tym poradzilyscie

drogie mamy zdna takiego problemu nie miala

Gość śmieszka waniliowa
ma sny, może coś z poprzedniego życia, może idź do lekarza, może są jakies srodki łagodnie uspokajające

Gość Bogumiła
Mój syn też tak miał.Spokojnie nie ma się co denerwować ,ja nazywałam to złymi snami .Ale też wtedy bardzo się bałam z czasem minęły wybudzenia.