Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jeden szwajcar podał mi swojego mejla po chwili rozmowy a ja mu

Polecane posty

że po co mnie chce na fejsie a potem powiedzialam że nie mam fejsa :O głupia jestem co? szwajcaria to taki bogaty kraj 😭

Gość na raz na dwa na trzy
a angielski znasz czy będziesz tu prosić o tłumaczenie zdań?

nie znam, ale bez kitu my nie gadamy na takim poziomie bym musiała prosić o tłumaczenie, "hi" umiem napisać sama :classic_cool:

meska rzecz- to akurat marne pocieszenie, bo za pewne tam kloszard zarabia tyle co tu prezes :( i pewnie zna 2 albo 3 języki :( kurde brzydki nie był ale : a) wydawało mi sie że wali sobie konia? :O b) no podał mi tak mejla bezczelnie - pewnie zbiera znajomych na FB :o

Gość adsa
j glupia jestes, bierz go nie daj mu uciec. a widzieliscie swoje zdjecia chociaz?

wróciłam z dworu właśnie. I wracała okrężna drogą, bo boję się chodzić jak jest ciemno, więc wybieram trasy gdzie jest dużo ludzi. :D

no przecie tak, mogłabym Wam nawet pokazac, ale juz go rozłączyłam :D po tym jak powiedziałam, że nie mam FB uniósł dziwnie brwi przestraszyłam sie i go przełaczyłam :D

no racja moglby Cie jakis zbokol albo nawet nie zbokol złapać i ,... :classic_cool: chociaż mi sie czasem marzy by porwał mnie jakiś przystojny... cygan na przykład :D

Czkawka, nie ma przystojnych cyganów. Wiem co mówie bo w Bytomiu ich nie brakuje. Strasznie żałośnie wyglądają, jakieś kety grube jak łańcuchy z castoramy hahahahaha

hahah no wiem w wawie też ich nie brak :D drą japy ich baby jeszcze bardziej sie drą i biegają w butach jakiś z czubami nawet po śniegu (faceci też :O ) ale ubierają sie bardziej jak włoskie pedzie

a zmieniając temat jestem wkurzona, bo 20 minut temu prostowalam włosy i już sie popsuły :O

Gość szwajcarzy to złodzieje
Okradli wielkiego Polaka IJ Paderewskiego a jego dom w Szwajcarii wyburzyli, by zatrzeć ślady przestępstwa. Brały w tym udział władze i sądy tego kraju. patrz tu, przesuń stronę na dół, by zobaczyć wiecej http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/4213679 Dom Paderewskiego w Rion-Bosson w 1953 roku kupił Aga Khan z zamiarem urządzenia w nim muzeum artysty. Władze szwajcarskie tak go jednak nękały, że po roku zrezygnował z projektu i odsprzedał posiadłość handlarzowi bydła, a ten - rzeźnikowi. Wtedy to odbyła się wyprzedaż pamiątek po wielkim Polaku. W ogrodzie, który już dawno stracił swą dawną urodę, założono plantację kapusty. Potem rzadkie rośliny i drzewa poszły pod topór, bowiem właśnie przez środek parku postanowiono przeprowadzić autostradę. Rion-Bosson w tej sytuacji stracił jakąkolwiek atrakcyjność. Dom Paderewskiego przeznaczono na poligon doświadczalny dla młodych saperów, którzy ostatecznie wysadzili go w powietrze. Zupełnie tak, jakby władze szwajcarskie chciały unicestwić to, co mogłoby przypominać wydarzenia, które kładą się głębokim cieniem na jednej z najstarszych demokracji, jak Szwajcarzy sami mówią o swoim kraju.

Gość prowokatorka topicowa
mnie wkurzajak jak od razu prosza o facebooka... poznalas go na busuuu?:P

Gość Roger Federerer

Gość Roger Federer
:classic_cool:

szwajcarzy to złodzieje - co nam obca przemoc wzieła czkawką odbierzemy no nie? przecie ja tylko szukam se tak na przyszłość bogatego fagasa z kraju pierwszego świata , no bez kitu nie jestem zdrajczynią ojczyzny :D

Roger Federer - nie był to Roger :D... myslisz że taki przystojniak by a) siedział na czacie dla ubogich b) gadałby ze mna?:D

nie na busu, eh dodałam raz jednego niemca to co godzine umieszcza jakies durne posty :o ale go nie usuwam bo fajnie poczuć troche niemieckiego klimatu 😍 skizto - wałkiem do pieczenia ciasta :classic_cool: :D prostownitzą babylisa na 200 stopniach

jak prostujesz często to nie dziwota. Dobrze, że ja już nie prostuje :D wyleczyłam się z tego znam laske, która prostowała włosy żelazkiem :D:D

ej ale jak czytałam,gdzies napisałaś że nieraz 2 razy dziennie to robilaś i nie miałas z tego powodu problemów, to pomyslałam że tez moge :D mój ałtorytetzie 😭 czyli musze rzadziej :(

ja już wgl. nie prostuje od roku :D:D Moja prostownica leży nieużywana. Prostowałam 2 razy dziennie jak miałam krótkie włosy, karbowałam i sobie je zjarałam, ale wiesz mi to nie robi bo mam tyle włosów, że mogę spokojnie 3 osoby obdarować + szybko mi rosną.

to jaki masz teraz fryz? mi sie tak podobają idealnie proste sztywne :( a tu wywijka w każdą możliwą strone..jeszcze jakies krzywe po cienowaniu ale nie chce scinac bo fryzjerka zawsze wytnie za dużo 😠 to zazdroszcze, farbujesz, prostujesz i jeszcze sie nie pogniewały :D moje troche wolne rosną :O dlatego za kare bede je prostowac codziennie :classic_cool:

no fajne :D chociaz ja nie lubie rajstop, nie mam takich zgrabnych nóg :D ale na szczupłych laskach fajnie to wyglada ;)