Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagaga

zamieszkanie w zamian za pomoc w domu oplaca sie ?

Polecane posty

Gość agagagaga

Kobieta oferuje mi wyposazony pokoj z netem tv itp. plus lazienka i dostep do kuchni w malym obiekcie agroturystycznym ( dom wyposazony w bardzo wysokim standardzie, reszta pokoi jest jako hotel ) w zamian za 2 godziny pomocy przy sprzatania w tym domu oraz kolo domu. Jestem studentka zaoczna i za takie rarytasy w tej miejscowosci ( jedna w najwiekszych w Polsce) musialabym zaplacic ok. 700 zł. Teraz pozostaje tylko opcja znaleznienia pracy na popoludnia plus utrzymanie sie. Jak myslicie jakie koszta 21 letniej osobie sa potrzebne aby przezyc miesiac ? glownie chodzi o jedzenie oraz takie tam duperele :) oplacenie studiow to 400 zl miesiecznie

Gość my już rodzina
już to widzę, 2h...a okaże się, że musisz zapylać kilka godzin dla obcej baby...ja tego nie widzę

Gość agagagaga
nawet jesli to do popoludnia bym sie chyba wyrobila i wtedy zaczac jakas prace o 14

Gość agagagaga
up

Gość femke
mysle, ze taki uklad moze nie byc taki zly, niestety nie mam pojecia ile bedziesz potrzebowala na utrzymanie, nie mieszkam w Polsce. Ale okresl z wlascicelka posesji dokladnie zakres swich obowiazkow. Najlepiej umow sie na konkretne godziny, np od 10 do 12. Po to zebys mogla dysponowac swoim pozostalym czasem a nie byla pomoca na zawolanie. Najlepiej spiszcie cos w rodzaju kontraktu. Moze na polskim gruncie taka oferta moze budzic podejrzenia, ja nie widze w ty nic dziwnego. Byc moze sama za kilkanascie lat, wynajme pokoj w zamian za np 2 godziny pomocy w domu, ogrodzie.

Aja podejrzewam że to będzie wyglądało tak że przez większość dni będziesz pomagać o wiele mniej niz te 2 godziny, a jak przyjdzie sezon to od rana do nocy, w sumie w nocy też :o Na pewno nie zgodziłabym sie na takie umawianie bo mi to za ładnie wygląda. Z drugiej strony zawsze mozesz zmienić miejsce zamieszkania.

Gość muszlon klozetowy
nie pakuj się w to :o

Gość Jak to czego brakuje
coś podpadająca oferta

Gość SERDECZNE SERDUSZKO
Serdecznie zapraszam na mój sennik, ktory jest na moim blogu ( jest juz ponad polowa!) zaczyna pojawiac sie tez savoir vivre napewno bedzie tez Imiennik i wiele innych ciekawostek http://sennik-dreamer.blogspot.com/ *** sprawdz co dzis w nocy Ci sie snilo*** :*

Gość agagagaga
mimo wszystko gdyby cos bylo nie tak to wroce do domu

Gość jesli krakow to chetnam
a co jest nie tak z tym ogloszeniem??