Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolka1990

szczypanie i kłucie w pochwie - co to?

Polecane posty

Gość magnolka1990

od kilku dni odczuwam dziwne szczypanie i kłucie w pochwie, głównie podczas oddawania moczu. nie zauważyłam jakichś upławów, nie uprawiałam też ostatnio seksu z moim facetem, więc co to może być? jakieś podrażnienie?

Gość lady bronka
może spróbuj łykać probiotyki dla kobiet typu provag, chronia narzady kobiece i układ moczowy, uzupełnia flore bakteryjna w pochwie. jak nie pomoże to idz do lekarza, bo może to poczatki jakiejś infekcji.

Gość kinia_ooo
ja tez stosowalam provag podczas swedzenia i szczypania miejsc intymnych, po paru dniach ustapilo, skonczylam jednak ta 20 dniowa kuracje probiotykiem, zeby wykorzystac jego maksymalan skutecznosc

Gość agula8
może zaczyna się u Ciebie jakaś infekcja? pochwy albo pęchęrza-skoro ból czujesz akurat przy sikaniu. Jeśli to pęcherz to bez recepty możesz kupić uroFuraginum-bardzo dobry lek na takie infekcje, do tego wzięłabym jeszcze lactovaginal dopochwowo przez 7 dni i coś z żurawina i wit.c-prouro, urinal itp. Chyba że zaczniesz mieć jakies inne objawy, swędzenie, pieczenie, białe upławy-to wtedy może to być grzybica...

Gość asiareko
jak odczuwasz dyskomfort podczas oddawania moczu, to to raczej coś z pęcfherzem lub cewką moczową. najlepiej udać się do lekarza - pewnie zaleci badanie moczu i przepisze odpowiednie leki na receptę. A na własną rękę możesz sobie kupić jakiś preparat z żurawiną - ja akurat biorę ProUro i jestem zadowolona, a dodatkowo dobrze jest więcej pić płynów, wygrzać się i ciepło ubierać.

Gość Gregorryr
ProUro jest faktycznie skuteczne, bo zawiera sporo proantocyjanów z żurawiny. Ale jak chcesz wzmocnić efekt, to możesz dodatkowo jeść suszoną żurawinę i pić sok lub herbatki żurawinowe - kupisz je też w aptece.

Gość mziba
na problemy z pęcherzem brałam urosept, piłam sok z żurawiny. można też brać probiotyki typu provag na wzmocnienie układu moczowo-płciowego.

Gość heloo kity
grzybce masz dzifcynko

Gość omomommo
ja na podobne dolegliwości piłam sok żurawinowy i łykałam Prouro - kupisz bez recepty i mi przeszło.

Gość danp
Kto by sie tam cieplo ubieral, odsloniete nery są sexy :D