Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaal2121

Dlaczego kobiety są takie ciepłe?

Polecane posty

Gość michaal2121

Tak wiem inna płeć, ale zastanawia mnie jednak dlaczego. Jak się przytulić do kobiety czuć takie ciepło, jest przyjemnie, a facet? Facet zimny jest i nic nie czuć przytulając się. Czym to jest spowodowane? Co takiego kobiety w sobie mają, że takie rozgrzane?

Gość mozecie mnie wielbic
a ja bym sie klucil. laski z regóły nie sa cieple. znam tylko 1 ktora ma cieple dlonie. a moze ja jestem jakis przegrzany :|

Gość karolka05
no nie wiem, ja jak sie wtule w mojego faceta to jest bardzo cieplutko... jak sie czuje do kogoś pociąg to zawsze jest gorąco :P

mysleze sa cieple bo jak by nie byly to by znaczylo ze jestes nekrofilem:)

Gość niektóre kobiety
są ciepłe,bo bije od nich kobiecośc,takie ciepło domowego ogniska,które umieją stworzyć i dać mężczyźnie.

Gość ech..................
Ponieważ kobiety mają średnio 0,5*C więcej od faceta. A w okresie ok 1 *C UDOWODNIONE NAUKOWO. Poza tym mają lepsze ukrwienie. Dlatego wydaje się nam że są znacznie cieplejsze. ALE JEDNEGO ZA HUJA NIE ZROZUMIE. Mają wyższą tmp lepsze ukrwienie a więc więcej ciepła do otoczenia, a te cholery z gołymi dupami w zimie latają i nie zimno im w dodatku jedzą tyle ze dzióbią. WIĘC SKĄD TA ENERGIA I CIEPŁO ??