Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerszeniem jestem jak spicie

skąd ludzie biorą pieniądze by ubierać się w Zarze??

Polecane posty

serio pytam:O ja nawet tam nie wchodze bo wiem, ze na nic mnie nie stać... a pełno tam jest ludzi zawsze:O

Gość yeeeeeeeeeee1
pracują na pewno ;)

Gość plac targowy9000
a ja tam nic ciekawego jescze nie widzialam

no własnie, przede wszystkim nic tam nie ma!!!

Gość yeeeeeeeeeee1
o studentach to szkoda gadać wczoraj podali ze 1/5 ma sponsorów a faceci to idą z facetami bo więcej dostają, żenada

Gość hihihi...
Nie przesadzaj przeciez Zara to tania sieciowa.Jak sie ma normalna prace to kazdego stac a jak sie ma troche lepsza prace to sie omija ten sklep.A co do naszych studentek to przyszle panie nauczycielki, lekarki, adwokatki to poprostu beda kurvvy.I jak tu miec w przuszlosci respekt dla nauczycielki syna ktora musinkilka lasek obciagnac zeby ubrac sie teraz w Zarze? Hihihihhi

Gość tam przeciez wcale nie
jest jakos drogo. zara jest uznawana za tania marke stad jej popularnosc.

to prowokacja🖐️ zara nie jest drogim sklepemm...widac jaka u nas bieda niby skroo galerie handlowe pekają w szwach i budują kolejne wielkie kompleksy handlowe drogie i zbędne w sumie b ludzie kupuja tam rzeczy zbędne do egzystencji...widaja kase na przyjemnosci tzn ze j mają:D:D::D zarabia ktoś 3tys na rekę i ma.... a nawet jak 2tys na reke pracując w sklepie z zbawkami to go stac na przyjemnosci o ile nie ma dzieci na głwoei

Gość Zara,ło matko , myślałby kto
Ja pitolę! Co wy z tą Zarą! Jakość koszmarna, wykonanie też,jedyne to marynarki są do rzeczy, ładnie uszyte. Poza tym tak naprawdę to taka sama sieciówka jak Reserved, Orsay czy inne badziewie. Tyle,że hiszpańska. Wielkierzeczy , tylko u nas w kraju nad Wisłą ta marka kojazry się z Bóg wie jakim statusem materialnym. W UE to normalny sklep, jak każdy inny. A zresztą ceny są porównywalne do tych w H&M czy Reserved,Promod. Tysiąc razy lepszy jest Tatuum albo St. Oliver i tu już ceny -fakt są wysokie, ale przeceney np. w St. Oliver konkretne. Śmieszą mnie te laski, które ostentacyjnie wychodzą z Zary z czarną torebką z logo sklepu ( czyli znakiem tego coś kupiły), co najmniej jakby wyszły z butiku Chanel. Zara to gigantyczna sieciówa, która ewidentnie kopiuje projekty największych domów mody, mają nawet taki specjalny fundusz, z którego płaća gigantyczne odszkodowania tymże domom za plagiat, jakiego się dopuszcza , a i tak wychodzi na swoje.

Gość ja ja tez tak mam
zara nie jest droga ale nikt mi nie powie ze jest tania!!!

a mnie smieszy cała MODA, całe pojęcie MODY , że ktoś mówi "to jest modne kupujcie a tio już nie modne...nie kupujcie" kurwa jak jakiś guru w sekcie:D:D::D:D i ,ludzie wydają miliardy euro biliardy na to by być modnymi i fajnymi i lepszymi bo jak ma modne ciuchy to jest kims:D:D::D i chuj ze 97% facetó nie rozróznia ciucha z zary d tego z reserved...albo nawet z targu pewnie 50% kupujących kobiet tez by nie odroznilo jakby metki uciąć... ale kobiety by sie poczuc lepsze od innych kobiet wydaja na ciuchy kosmiczne pieniądze:D ale luz, zarabiaja sobie , mają prawo;)

tam kupują takie paniusie zasrane, a i tak wyglądają jakby ubierały się na straganie..

Gość ja ja tez tak mam
ze niby ceny w zarze takie w h&m? hahahaha,to sie uśmiałam .....w h&m, pomijajac jakies specjalne kolekcje jest prawie o polowe taniej...

Buty w Zarze chcesz kupić, to powodzenia.

Wiesz, ostatnio zeszmacony sweterek z Zary był o 10 zł droższy od mniej zeszmaconego w H&M. Ale jeśli 10 zł robi różnicę..

Już nie przesadzajcie, tu nie idzie o jakieś zasrane spodnie , bluzeczki itp. Po prostu da się w Zarze kupić tak samo jak np. w Reserved. Nie wiem o jakich spodniach piszesz, moze o takich , które wkladają na siebie modowe blogerki od siedmiu bolesci. Jeansy mozesz kupic za 99.00

Gość revolusją
w zarze ubieraja sie straznicy systemu, pracownicy wielkich korporacji, to sa zombie nie ludzie! Zara potajemnie rzadzi calym swiatem, z ukrycia, jak opus dei

Gość jaciekrece, u la la
Ja mam piękną marynarkę z serii Zara Basic Calutkie 12zł w lumpeksie :D

Spoko, ale jakie? :o:o Wyciągnięte rurki w rozmiarze XS, normalne spodnie - proste albo lekko rozszerzane od 200 zł w górę i nie mów mi że nie mam racji, bo od miesiąca szukam fajnych spodni w tym czasie w zarze byłam z 5 razy :o 🖐️

Gość jjjjjjjajajjajajjancxhnshn
ja też do zary nie wchodze. wole nie marnować czasu i wybieram h&m, c&a , house, troll , tailly waily , camaieu (nie wiem jak to sie pisze i inne tanie sklepy..

Nie , nie jest chujowy, jak w kazdym sklepie mozesz znalezc cos dla siebie. Ja mam marynarki z Zary i nie uwazam się za bog wie kogo tylko dlatego , zemam ciuch z Zary. Mnie raczej chodzi o to cale gloryfikowanie taj marki jakby byla Bog wie jaka.

Jeansy proste nogawki , nie marchewkowe, raczej tzw. bootcut. Ale ja jeansow tam nie kupię ,bo jakos mi nie leżą. A z drugiej strony , jesli jeansy to jakiejś "jeansowej " firmy, a nie z Zary, ale to moje zdanie.

zarabiam 1200zł i nawet do galeri na zakupy nie chodze bo w galeriach zawsze jest drożej. Lepiej gdzieś na mieście nawet w markowych sklepach na mieście jest taniej.

Gość TylkoRiverIsland
Tylko River Island

ubrania w zarze dla mnie sa ok mam duzo bluzek marynarek z zary nawet kilka par butów i jakoś się nie rozwaliły co do cen są ok ja zarabiam tyle ze moge na ubrania+ kosmetyki wydać te 2 -3tyś miesięcznie zazwyczaj kupuje w solar zara p&C i zara jest najtańsza a jakość lepsza niz reserwed czy ny