Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana30-tka

CHCIAŁABYM ALE...

Polecane posty

Gość zalamana30-tka

założyć rodzinę, urodzić dziecko ale to jest chyba poza zasięgiem moich możliwości. ciągle trafiam na kłamliwych skurwieli. dziś pożegnałam kolejnego, po ponad 2,5 roku znajomości:( chyba zaczynam tracić nadzieję:(

czasem jedna prawda , to kłamstwo... jak Ci się udawało żyć przez 2.5 roku w tym stanie?:P

Gość zalamana30-tka
nie zdawałam sobie sprawy, że będąc ze mną cały czas równocześnie szukał LEPSZEJ kobiety...dziś przypadkowo się dowiedziałam. umawiał się z innymi, mówiąc że kocha.smutne, że faceci nie potrafią być szczerzy i kombinują na każdym kroku:(

Wiele kobiet też tak robi. NIe chcą chwilowo być same, ale cały czas rozglądają się za lepszym niż ten, któremu wciskają kity o miłości. A jak się lepszy nie pojawi... Ten, który jest - przynajmniej kocha i jest tzw. dobrym człowiekiem. Co robi kobieta w takim związku? Zgodnie z zegarem bilogicznym decyduje się przynajmniej na dziecko. Przeważnie dawcą nasienia na boku jest dorodny kochanek alfa. A ten kochający, dobry u boku - pomoże wychować.

Gość zalamana30-tka
ja nie należę do takich kobiet, chyba niestety bo zawsze obrywam po dupie. może jestem zbyt uczciwa i nie bawi mnie robienie w ciula kogoś, kogo kocham? w dzisiejszych czasach to się zdecydowanie nie opłaca, coraz bardziej sobie to uświadamiam:(

Przeważnie dawcą nasienia na boku jest dorodny kochanek alfa. A ten kochający, dobry u boku - pomoże wychować. a ty słońce do której kategorii należysz?:P

zalamana30-tka "ja nie należę do takich kobiet" Opisałem tylko mechanizm, którego padłaś ofiarą ze strony faceta, a który występuje też po stronie kobiet. No cóż, współczuję i podpowiadam, że 30-tka to najpiękniejszy i najbardziej wartościowy wiek dla kobiety. Masz przed sobą 10 genialnych lat. ----- ike Są trzy podstawowe grupy facetów: samce alfa, średniacy i dobre chłopiny. Czwarta nieklasyfikowana kategoria to JA, ale takich już nie ma :P

Czwarta nieklasyfikowana kategoria to JA, ale takich już nie ma samce alfa, średniacy i dobre chłopiny wychodzi na to , że czwarta kategoria to jakiś przypadkowy odpad:P

Są dziewice, prawdziwe kobiety, dzi**i i ike a to to już był cios poniżej mojego :P pasa

Wstaw się gdzieś w środek, jeśli Ci to poprawi humor umowa stoi i w takim razie też dobrodusznie proponuję ci wsadzić (się) w środek:)

aaa czyli już wsadziłeś ?:) no pięknie....

zdążę on (w nieodróżnieniu od co poniektórych) tutaj:P:P:P nie wsadza

on (w nieodróżnieniu od co poniektórych) tutaj nie wsadza PS. jeszcze...:classic_cool:

Gość drRomanek
w jaki sposob szukal sobie kobiet i skad sie o tym dowiedzialas?