Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikicicki

czy prostaczke kolęde zaleską wywalą z TVN-u?

Polecane posty

Gość kicikicicki

co ona sama ma na swoje uspr. ,że zachowała sie jak prostaczka? wiecie coś?

Gość Boematte
wiele stracila po tym show jakie odstawila, powinni ja upomniec ze tak sie nie robi

Gość jhsdbfhsb
wtajemniczcie mnie ,bo nie wiem o co kaman

Gość Bert Power.
pisalismy petycje do etyki mediów radia i do K.Durczoka ale czy cos to da to nie wiem Wywalic ją powinni z wielkim hukiem natychmiast

no właśnie, skróćcie w 2 zdaniach, o co chodzi, bo tak slysze bokami, że jakas afera była, ale nei wiem coś z aborcją? czy co?

Gość qazws
google nie boli wpisz sobie" kolenda zaleska rutkowski spór " to bedziesz wiedziała

Gość borys27
w programie fakty po faktach byl Rutkowski i policjant i Kolenda atakowala caly czas Rutkowskiego w szalony sposob, broniac przy tym policji i Katarzyny W., zapomniala ze dziennikarz powinien byc obiektywny zwlaszcza na wizji

Gość w biedrące
Dopóki Miecugow trzyma tam rękę na wszystkim, nic jej się nie stanie. Można więc zapomnieć o dyscyplinarce.

w pracy jestem, to filmików z dźwiękiem oglądac nie będę dzieki za ogólne nakreślenie sprawy, borys widzialam Rutkowskiegoi tego gładkiego policjanta u Lisa no, nie dziwię sie policji, że tak ujada, bo d... dała i Rutkowski wszystkim to pokazał niestety

Gość borys27
na poczatku przyczepila sie okularow Rutkowskiego glupio sie go pytajac czy jest chory, na kogo sie kreuje itd, Rutkowski ja zgasil mowiac: moge czuc sie oslepiony widzac taką gwiazde dziennikarstwa

Gość kikikiki_kokoko
to z tą gwiazdą było dobre :) tez mi sie podobało

Gość brzdki.
wedlug mnie specjalnie pzygotowali spotkanie zeby skoczyc na rutkowskiego. dobrze ze sie chlopak nie dal zjechac przez stek bzdur i klamstw.

Gość FFSFW
tera z rutk.zrobia przestepce:)

Gość Istny Skurrwysyn
a co takiego zrobiła bo nie jestem na bieżąco

Gość zyta cieślukowa
KONKLUZJA ZALESKIEJ: Uwolnic mamemadzi, wsadzic rutkowskiego za kratki, bo jak on tak mogl...

Gość kikikiki_kokoko
szukam w necie co ona sama na ten temat ma do powiedzenia ale nic nie znajduję. chyba ze wstydu sie zaszyła gdzieś. po drugie jako dziennikara nie powinna pokazywać na wizji,że kogoś nie lubi. ja tam rutka tez nie za bardzo lubie bo jest narcyzowaty i wpada w samouwielbienie ale w tym konkretnym przypadku raczej nie ma sobie nic do zarzucenia a to co robią z niego teraz to z zazdrości

Gość kikikiki_kokoko
no jak on mógł działać przeciwko swojemu zleceniodawcy???? gdzie tu jest etyka detektywa? żałosne babsko

Gość ssssoja
zachowała się skandalicznie, choć z jej ocena Rutkowskiego w pełni się zgadzam

Gość a rutek wykazał sie większą
klasą bo mogł ją spytać czy ona jest transwestytą ma taką męska urodę i niski głos

w odpowiedzi na zamieszczone pytanie odpowiadam : nie, nie wywalą bo to jest jedna z gwiazd tvnu :D

no masakra co za baba z tej prostaczki,rutkowski świetnie wybrnął ,genialnie odpowiadał, ona sie juz o okulary przyczepiła na samym poczatku niewychowana kwoka, co jej przeszkadza, na miejscu rutkowskiego, zrobiłabym prywatne sledztwo ws tej pani a nuż znajdzie na nią jakiegoś ciekawego haka ,może podsłuch w torebke, niech się ta niewypazona morda wypowie na jakis ciekawy temat a rutkowski zrobił by z niej pośmiewisko. a jak nie to przełożyć przez kolano i biczem :)))

Gość a rutek wykazał sie większą
po drugie sama wykorzystała aferę z małą madzią by zabłysnąć skorzystała z okazji,wychyliła się i przynajmniej o niej mówią a jaka jest zasada pewnych "gwiazd"? mają mowić nie ważne jak czy dobrze czy źle byleby mówili a ona rutkowskiemu zarzuca ze sie lansuje idiotka