Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza naiwna

Żałuję, że nie usunęłam

Polecane posty

Gość pierwsza naiwna

Jestem w 8 tygodniu ciązy. To nie była ciąża planowana i zastanawiałam się nad aborcją farmakologiczną. W końcu jednak ugięłam się pod głosem własnego sumienia i mojego chłopaka (który twierdził, że bardzo tego dziecka chce) i nie wzięłam tabletek. Minął tydzień. Coraz gorzej się czuję i coraz bardziej jestem zdołowana. Mój chłopak nie ma dla mnie czasu, wszystko jest ważniejsze. Widzimy się 2 razy na tydzień, choć mieszkamy w tym samym mieście. Obawiam się, że kiedy urodzi się dziecko, ja będę wszystko robiła sama, bo on będzie wszędzie tylko nie przy mnie, jak i teraz. Poza tym nie znosze jego mamy - niby jest miła, ale połucza mnie i mówi wciąż co mam robić. Ta cała ciąża coraz bardziej mnie stresuje. Budzę się w nocy zlana potem i zastanawiam się, jak sobie poradzę. Zaczynam żałować, że nie potrawiałm wziąć się w garść i usunąć.

Gość u8ouy76tr5
mozesz dalej usunac, ale zagranica po 2 czemu dziecko jest winne????ta osobka bedzie ce kochala najbardziej na swiecie, bedzie sie usmiechala do ciebie, wyciagala raczki nikt nigdy cie tak niepokocha jak te dziecko:)

Gość znopo
dziecko będzie twoje a facet i tak zniknie. Wychowaj je tak żeby nigdy nie czuło się odrzucone, a zobaczysz że to będzie twoja największa miłość

Pamiętaj że hormony też trochę ci psują humor więc nie myśl już tak czarno. Mam nadzieję że będzie ok ale zabezpiecz się jesli masz możliwość byś sobie dała radę

Gość współczuuję ci bo sporo
złych chwil cię czeka :-O a małe jak lekko podrośnie i tak będzie na ciebie mówiło STARA, będzie ciągneło kase i w dupie cię miało

Gość IloveTrain
usuwaj bękarta po co ci on? bez sensu poczujesz jakbyś zrobiła ogromną kupę po ztwardzeniu ja tak mialam

Gość ruchacz pospility
a nie żałujesz że się nie zabepieczałaś"?

Gość podobon
weź kobieto urodz i oddaj do adopcji bo jeszcze kiedyś przyjdzie Ci do głowy jak katarzynie z sosnowca (zabić?)

Gość a dlaczego ona ma się niby
a masz te tabletki?

Gość klhkldfkljdslkjfldskjflkdjs
moja przyjaciółka jest w ciązy z facetem którego znała 3-mce. W 4 miesiącu ciązy rozstała się z nim, ale już teraz kocha dzidzie nad życie i nie może doczekać się porodu. Samotnym matkom jest napewno bardzo ciężko, ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Taka mała kruszynka da ci tyle radości, że zapomnisz o tym co teraz myślisz.

Gość różowa Ms
po pierwsze aborcja w PL jest zabroniona( chyba ze dziecko ma zamiar urodzić sie z wadami,ułomne itp.) a po drugie to teraz o tym myślisz??trzebabyło myśleć o tym zanim zaszłaś!gumki lub tabletki anty nie są drogie no ludzie...nie rozbrajajcie mnie..i co pewnie oddasz teraz do bidula a ludzie bedą podatki płacic na nie...