Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23

mam podejrzenia ,ze mój facet mnie zdradza na prawo i lewo

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23

i jestem jego kolejna panienką tyle ,ze też oficjalną :( nie mam dowodów i nie moge tego sprawdzić na 100 % narazie ,ale tak mysle bo no dowiedziałam sie od paru osob ,ze swoja byla zdradzał ze mna,a ja wtedy myslałam ,ze on nikogo nie ma jak sie spotykaliśmy ( na poczatku niezobowiazujaco) no i ,ze rzucił ją dla mnie właśnie a teraz ja też mam watpliwości czy on mnie nie oszukuje bo np czesto nie odbiera tel bo jak siedziałam na komp ,a on nie wyłączył naszej klasy to szybko sie wylogował i wiele innych małych ,ale zastanawaiajacych rzeczy powinnam z nim zerwać?

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23
poza tym po co wtedy jak byl z ta swoja byłą szukal wrażeń w klubie gdzie mnie poznal? po co miał profil na portalu randkowym? najgorsze ,ze nie wiem tego na 100 % ,ze mne zdradza ,ale nie ufam mu chyba na 100 %

jesli wiesz ze obecny partner na 100% zdradzał w poprzendim związku to na 99% zdradzi ciebie. bo zdrada jest w głowie. chce zdradzić to zdradzi. radze sprawdzic czy info pewne i jesli tak traktowac gostka jedynie zabawowo nie na powaznie

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23
myslalam ,ze on jest dosc porzadnym facetem i był super dla mnie na poczatku.. teraz to sie troche popsuło plus mam wrazenie ,ze coś ukrywa nie moge sobie tego np wyobrazic ,ze on miał dziewczyne ,a do mnie jezdził na seks regularnie , chodzil ze mna za reke ( w moim miescie wiec nikt go nie zobaczył tam) , spalismy w hotelach bo ja mieszkam z rodzicami i ogolnie wtedy na mnie kasy nie oszczedzał ( bo hotele , obiadki w restauracjach itd) . a teraz ciagle mówi ,ze nie ma kasy , moze na inna wydaje..

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23
też myslę ,ze powinnam go mniej powaznie traktować.. w sumie nie jestem w nim jakas zabójczo zakochana wiec to nie bedzie takie trudne.. jestem z nim bo jestem jak narazie. nie jest to wielka miłość jakas tylko on ze mną planuje chyba coś więcej juz teraz jak niezobowiazujący zwiazek w sensie chciałby sie zareczać itd ,ale nie ufam mu na tyle.. a ja do swojego meża chce miec zaufanie oprocz tego ,ze bedzie nam dobrze w łozku tez mi sie własnie tak wydaje ,ze zdrada siedzi w głowie i ktoś kto ma do tego skłonnosci bedzie zdradzal zawsze :(

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23
oj łatwo powiedzieć .

Gość rozpizdziwana
jak ma profil na portalu randkowym i sie logowal odkad jestescie razem-uwierz mi,szuka tylko zdrady a ty trzymaj sie od niego z daleka.wywal go szybko ze swojego zycia.wiem,bo sama tak zdradzalam mojego faceta mimo ze mu wciskalam,ze ten profil po co innego ze juz go usune(zalozylam wtedy nowy).dlugo wierzyl duren,.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23
nie wiem czy dalej ma profil tamten skasowal ,ale może ma nowy nie mam pojecia

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23
a zreszta tamten musiał skasowac silą rzeczy bo ja taka naiwana nie jestem

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa23
ale i tak mam przdczucie ,ze albo mnie zdradza ,albo flirtue z innnymi