Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff

kto jeszcze musi iść zaraz do pracy ? :(

Polecane posty

mam straszną gorączkę i źle się czuję.. matko a zaraz wychodzę do pracy.. tylko kawy łyk złapię jeszcę.. ja chce w domu zostać... :(

właśnie nie mogę..

nie mogę bo mam obowiązki.. jestem odpowiedzialna za pewne rzeczy w firmie..zamykamy miesiąc i nie da rady..dopiero zaczęłam tam pracę.. nie wiem co mam zrobić.. jak tak dalej będzie to nie pójdę jutro.. :/ ale umowy Jeszce nie dostałam.. to jest najgorsze.. mogą mnie wywalić za to.. :/

mam tylko nadzieję, że nie jest aż tak zimno jak wczoraj.. bo najpierw muszę iść kawałek na przystanek.. czekać na autobusm potem sobię jade już w cieple ipóźniej znów musze na pieszo iść koło 10 minut.. masakra..wczoraj to cała zalana łzami weszłam.. nie wiem czy mam sie malować czy nie..

Gość dsfgdhtr
co za świat :| jak stracisz zdrowie to na cholere ci potrzebna bedzie ta praca

Gość femke
dfssss, wez sobie paracetamol, troche pomoze. ja tez zaraz wychodze, ciemno, zimno, wieje. Ale jak to nie dostalas jeszcze umowy, pracujesz na czarno? Zapytaj szefa jak to jest, wymagania dzialaja w obie strony. zdrowia!

Gość kmssss
ja też niedługo wychodzę :) i się cieszę

o 6.34 to ja już w połowie drogi do roboty byłam :) a teraz siedzę w ciepelku, kończę śniadanko, wypije gorącą herbatke i zabiorę się do roboty chyba, bo raport czeka... może się sprężę i dzisiaj skończę? ale w sumie nie ma potrzeby, bo do 10 ma być, jak jutro skończę, to i tak będzie ładnie