Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzielna z mielna

walentynki na obczyżie- co kupić mężowi?

Polecane posty

w walentynki będziemy oboje w pracy- za granicą. wyjeżdżamy tylko na 2 tyg, ale niestety w tym czasie wypada właśnie to święto, chcę kupić coś w Polsce i zabrać to ze sobą bo tam gdzie będziemy nie będzie kompletnie czasu ani możliwości na zakupy. macie pomysł co mogę kupić żeby nie było to ciężkie ani wielkie. mój mąż ma 30 lat i jak czegoś chce to sobie od razu to kupuje wiec nie ma niczego o czym by strasznie marzył... strasznie trudno jest mu coś kupić... znamy się już wiele lat i wszystkie pomysły już wykorzystałam. macie jakiś porady?

Gość kawka z rana
może książkę...to takie nudne ale skoro ma wszystko...

Gość kawka z rana
albo możesz sama zrobić kupony i mu je wręczyć. ja kiedyś na małych karteczkach powypisywałam różne rzeczy które mój facet lubi, na niektórych były potrawy na niektórych czynności które wiem że on by chciał abym dla niego zrobiła, były tez takie jak np. wypad za miasto, kolacja ze mną ubraną w sexi bieliźnie i różne różniaste rzeczy. co jakiś czas mój facet wręczał mi jeden kupon i był przeszczęśliwy. do tej pory jak sie pytam co by chcial dostać z jakiejs okazji to mówi o tych kuponach:) ale dostał je tylko raz...tak żeby mu sie nie znudziło:)