Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaila83

od 2 tygodni z domu nie wychodze...

Polecane posty

Gość kaila83

co jest ze mna nie tak? nie chce mi sie, nie mam pracy, (szukam jej w internecie ) nawet do sasiadki nie chce mi sie wyjsc na kawe moj dzien wyglada tak : wstaje gdzies o 10tej ide do komputera,sprawdzam oferty pracy , o 11tej jem lekkie sniadanie pozniej ogladam tv czytam cos, pod wieczor znowu komputer, zmuszam sie nawet zeby sie umyc bo mi sie nie chce, ale myje ie oczywiscie 2 razy dziennie ale zmuszam sie do tego, nie malowalam sie od 2 tygodni, dzisiaj myslalam ze gdzies pojde nawet wlosy ulozylam jakos, makijaz zrobilam, ubralam rurki i elegancki sweterek ( od 2 tygodni chodze w wielkich dresach ) myslalam ze gdzies pojde ale nic z tego nie wyszlo i tak wieczor przed komputerem spedzilam zobaczymy w piatek bo ide na impreze, pierwszy raz od 2 tyg zrobie pelny makijaz, wyprostuje wlosy,i ubiore sie seksownie i wyjde z domu ale moj stan moze z dieta jest zwiazany? odchudzam sie od miesiaca

Gość chyba w snach
pracy w necie szukasz ?? powodzenia !!! :D

Gość mala56
Pogoda jest taka jaka jest i zle wplywa na ludzi ale 2 tygodnie to n iskie cisnienie nie moze byc:) Twoje zle samopoczucie wynika albo z diety-moze brakuje Ci witamin albo podswiadomie martwi Cie brak pracy i w zwiazku z tym nic Ci sie nie chce

Gość kmssss
ja znalazłam przez net :D

Gość fregegre
chyba w snach pracy w necie szukasz ?? powodzenia !!! Mamy 21 wiek, w ten sposób najłatwiej znaleźć pracę. :classic_cool: Z czego więc rżysz? :D

Gość mala56
A nie mozesz wyjsc z domu tylko po to zeby szukac tej pracy osobiscie? To chyba lepsze niz szukac w Internecie...

Gość kaila83
ale moja sytuacja wyglada tak ze nie mam teraz kasy zeby jezdzic i szukac pracy, mieszkam 20 km od miasta bilet na autobus w dwie strony to 14 zl :-( wiec tylko internet mi zostaje

Gość przez neta najprościej
taa w mieście. Ja wysyłając cv tylko przez net zostałam zaproszona na 7 rozmów w ciągu 2 miesięcy. Osobiście to się tylko na rozmowy ruszam. Łażąc po mieście można zamarznąć, a i tak znajdzie się albo i nie znajdzie ofertę. W necie masz podane wszystko na tacy. Ja znalazłam pracę, bo 7 rozmowa to był strzał w 10tkę:)