Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszzzzzzzz29

Zerwala zareczyny i nie chce mi oddac polowy kasy za zarezerwowanie sali

Polecane posty

Gość Miszzzzzzzz29

orkiestry, itd... Slub mial byc w czerwcu. Ja swojego wklady mialem 5tys i ona nie chce mi ich zwrocic. Jak powiniennem sie zachowac?

Gość buuuuuuu>
hahaha, ty też jej nie chcesz oddać cnoty, więc remis

Gość TO BABY
jakaś poyyebana :D skąś ty ją wytrzasnął? z bidula? :D

Gość jsbiusifhhgyu
a ta kase to jej dales? czy juz zaplaciliscie i zwrocili jej?

Gość Miszzzzzzzz29
Nie nie z bidula. Kurcze ja nie chce wychodzic na jakas droge prawna, moze napisac po prostu "ostateczne wezwanie do zaplaty" i postraszyc sadem? Za potwierdzeniem odbioru aby byl dowod ze odebrala...

Gość zrób to tak,
napisz jej wezwanie do zapłaty i walnij pozew do sądu, to proste ściągniesz formularz i poradzisz sobie z tym sam. Gwarantuje ci że po pierwszym liście będziesz miał kaskę na koncie. Z takimi typami nie ma wyjścia. Nie odda po dobroci, to odda z przymusu.

Gość Miszzzzzzzz29
Kase jaj jej dalem i ona zalatwiala wszystko - na szczescie mam ksero potwierdzenia ile co kosztowalo

Gość qqqqqqwwwwwqqqqqqqi
zglos rutkowi

Gość TakaSobieIdealnaJa
a Ty jej oddasz kasę za stracone lata? musiało się stać coś przez co odwołała ślub

Gość Miszzzzzzzz29
Tak, przyznam ze nie bylem swiety i przylapala mnie z inna laska. Ale kasa to kasa i myslalem ze jak ludzie to rozwiazemy

Gość qqqqqqwwwwwqqqqqqqi
znalazla lepszego:D z dzieckiem nie chce sie zenic

Gość TO BABY
jakie koorwa stracone lata???? takie egzemplarze powinnni utylizować i przeznaczać na nawóz naturalny :O

Gość TakaSobieIdealnaJa
I Ty jeszcze kasę chcesz spowrotem? Mimo, że ja zdradziłeś przed samym ślubem? Powinieneś jej jeszcze kasę zapłacić że straciła z Tobą czas, a nie chcieć zwrotu na salę, masakra!!!!

Gość zrób to tak,
walcz o kaske, nie słuchaj tu rad że masz oddac za stracone lata, niech ona tez ci odda za zmarnowany czas. kase ma iddac a jak nie to do sadu.

Gość TakaSobieIdealnaJa
Nigdy bym nie chciała trafić na takiego faceta jak Ty. Seksu kurwa każdy chce, ale żeby dotrzymać wierności i uszanować swoją kobietę to już nie. Bo one są tylko po to by gotować, sprzątać, prać i dawać dupy jak jakieś maszyny bez uczuć

jak ja zdradziles to spierd..... i miej swoj honor padalcu! ja pierd...e ,nie przeklinam zazwyczaj,ale wkurzaja mnie tacy frajerzy!!!

jak to jakie "stracone lata"????mial byc ślub...a nie ma...:) jestescie w dupie jednym slowem.

Gość zrób to tak,
co się tak rzucacie, może ona też nie była święta, zresztą co komu do tego, tak się dobrali to mogą mie pretensje do siebie. W sklepie też nie płacicie za zakupy bo wam nie zasmakowały. Kasa jest kasa, wzięłą to ma oddac i juz.

Gość mmLena07
po pierwsze kasa jest nie do odzyskania, bo jak wpłacasz, za rezerwację, to nie zwrócą Ci całej kasy przy rezygnacji, jeśli termin blisko, to mogą wogóle nic nie zwrócić. Jeśli ją zdradziłeś, to mam nadzieję, że chociaż jej udało się odzyskać kasę. Padalec jesteś, ma jeszcze ona tobie z własnej kieszeni zwracać? Napisałabym, żebyś miał honor i nie chciał kasy, ale wątpię, żebyś posiadał coś takiego jak honor...

Heh masakra jesteś winny. Gdybyście wzięli ślub i byłby rozwód z Twojej winny, bo zdradzałeś jeszcze przed ślubem to płaciłbyś alimenty. Więc teraz nie masz prawa do zwrotu! Żal mi Ciebie, bo jesteś poprostu damską prostytutką i każdy facet, który zdradza nią jest! Jesteś nie odpowiedzialny, jak dzieciak... Takich jak Ty i Twoja kochanka powinni likwidować, bo świat gorszycie.

Gość TO BABY
to jakaś pewresyjna szmata z bidula jest 🖐️

Gość zrób to tak,
myślę że panna sama pozwraca sobie zaliczki a tobie nic nie odda bez walki. Taka może byc ucziwa. Też napiszecie ze to jest w porzadku?

Gość TO BABY
a ja myślę że ta laseczka powinna mieć choć trochę honoru ;) i się sama do tego poczuć ale nie od dziś wiadomo że gdy idzie o kasę to kobiety nie mają żadnego honoru 🖐️ masakra :O 🖐️

Gość TakaSobieIdealnaJa
A poza tym to zaliczki nie da się odzyskać, więc co z własnej kieszeni ma ci oddać te pieniądze? Trzeba było nie zdradzać to pieniądze nie byłyby wyrzucone w błoto

Gość mmLena07
właśnie miała honor, że zerwała zaręczyny i nie chce mieć nic wspólnego z kolesiem. Co do kasy, to mogła już nie odzyskać, bo nigdy nie zwracają przecież, przynajmniej nie całość. Nie wiesz, jak jest? Może też teraz zalewa się łzami i szczerze nienawidzi kolesia, a ma lecieć i jeszcze jej płacić? A czemu on sam nie powiedział, ja odwołam wszystko, wszystkim się zajmę...? wolał żeby to ona najpierw znalazła i zorganizowała wszystko, a po zerwaniu też się wszystkim zajęła i jeszcze oddała mu całą kasę... no cóż. Facet bez honoru, tak jak mówiłam. Do tego leniwy padalec...

Gość zrób to tak,
zaliczki powinny by płacone po połowie, tak robią normalni ludzie, w końcu jeszcze małżeństwem nie byli. Jak po połowie to 50/50, anie jedna osoba 100%. Dlatego powinna oddac połowe zaliczek. I kogo to obchodzi że z własnej kasy?

Gość mmLena07
przecież koleś nie napisał, że zapłacił 100%, tylko że jego "wkłady" to 5tys, z czego wynika, że dał część, pewnie 50%, a jeśli kobieta odwołała wszystko zaraz przed ślubem, to miałaby szczęście, gdyby odzyskała swoje 50%, a i to niekoniecznie. Co za problem podwonić i się dowiedzieć,co jeśli ona zapłaciła drugie 5 tys, a po odwołaniu odzyskała np. 3 tysiące? To ma jeszcze pożyczyć od kogoś 2 tysiące i mu oddać całość, którą wpłacił? To jest sprawiedliwe? Mam wrażenie, że jesteś facetem, który szczerze myśli o kobietach jak najgorzej i ich nienawidzi. Nawet nie starasz się obiektywnie spojrzeć. JEdyna możliwa wersja, to żę facet jest pokrzywdzony :D

Gość TO BABY
ty skończona idiotkoooo szmato 🖐️ durna :D jezeli wpłaciła jego kasę i odwołuje ślbu bo ma widzimisię - powinna ponieść CONAJMNIEJ połowę wydatków - nie mówiąc już o całości.... tak to jest z kobietami - :O maskarka trzeba się pilnować bo szmaty CIę oskubią do cna 🖐️ Ty Romeo lepiej sprawdź czy ona w ogóle wpłaciła tę tkasę :D bo się pewnie okaże że przepuściła na coś :D :D :D 🖐️ wtedy dopiero będą jaja :) :classic_cool: 🖐️

Gość mmLena07
tak jak piszę :D nienawidzą kobiet, bo kobiety to ZŁO, więc nie ma dyskusji :D Logiczne argumenty do idiotów nie trafiają :D