Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dejwa959

Od czego zaczac by wygladac inaczej.....?

Polecane posty

Jestem bardzo ladna dziewczyna według znajomych i rodziny. No ale ja przecież nie maluje sie,nie mam ladnie obcietych wlosow,troche krzywe zeby,grube nogi,mam blizne na twarzy z ospy z boku,twarz w dobrym stanie,ubieram sie zwyczajnie.Nie rozumiem tego,bo inni maja pomysl na siebie,sa według mnie zadbani. Ja się wstydzę i nie wiem co mam robic? mam 20 lat a czuje sie jakbym miala ze 40;(To smutne.

Gość Inikka
Hej! : ) Co zmienić? Po pierwsze: podejście! Musisz uwierzyć, że jesteś ładna. Też nie mam ciekawej fryzury (obcinam sobie sama włosy) i kilka blizn po ospie. I myślę, że obydwie jesteśmy ładne, a co! ^^ Możesz podkreślić to, co masz w sobie, według Ciebie, fajnego. Długa szyja, wcięcie w talii, ładne oczy? Zaakcentuj je!

Inikka:Dziękuję Ci Kochana podniosłaś mnie na duchu;*** Szczególnie za dziś, za poprawienie humoru,nie będzie mnie to gnębić dziś,ani jutro,ani pojutrze:)

Gość Inikka
Nie ma sprawy, cieszę się, że mogłam pomóc :) I pamiętaj - jesteś fajna! A jak ktoś myśli inaczej... To się nie zna, o! :D

Gość elo6
i jestes dziewica ;)

Skoro ponad połowa zauroczeń zakochań następuje od pierwszego spotkania i w ciagu kliku sekund to wyglad ma ogromne znaczenie wlacznie z zapachem, sytuacja i okolicznosciami w ktorych nastepuje spotkanie, stanem emocjonalnym osob.