Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolhasaka

moj facet sprawil mi przykrosc...

Polecane posty

Gość karolhasaka

hej pisze tu bo od wczoraj zastanawiam sie powaznie nad moiim zwiazkiem.moj facet sprawil mi wczoraj duza przykrosc....wrocilam z pracy i dla jaj stanelam w samych majtkach przed nim i sie wypielam i mowie'no teraz moge wystapic na 3stronie w 'the sun'-taka angielska gazeta gdzie zawsze sie pojawiaja na tej wlasnie 3str rozbierane laski'.... A on do mnie na to'chyba sobie zartujesz!wtedy nikt tej gazety nie kupi,widzialas co za laski tam sa?'...przykro mi bylo...co myslicie?....

Gość karolhasaka
no tak niby szczery...ale chyyba sie dowiedzialam ze ma moje uczucia gdzies

Gość MiłaMałaSłodka
Autorko nie przejmuj się, pogadaj z nim dlaczego tak powiedział. A jeśli przyzna, że nie jesteś wystarczająco ładna na takie zdjęcia to kopnij go w dupę

to się nie nazywa szczerość:D szczerośc ma pozytywny charakter a to co zrobił było negatywne . szczerym trzeba być wtedy gdy druga strona oczekuje szczerosci i jej zaley na szczerosci... mógł się w ogóle nie odezwac, zaśmiać ale miło albo cos...a nie taki pojazd:D

Gość karolhasaka
tak mieszkam na wyspach,tak,polak...

Gość karolhasaka
czemu tak powiedzial moze temu ze z niego cham skonczony...kurwa ale jestem teraz zla...

Gość jolineee
strzelilabym w pysk za taki tekst. pewnie sam nie wyglada jak model :O

Gość MiłaMałaSłodka
Ale skoro tak jest jak jest, to jak będzie chciał seksu to mu powiedz żeby poszukał takich co wyglądają jak z 3 str tego pisma i tyle. Pewnie mu mina zrzednie

Gość tuk-tuk
hihi dobry jest :) przynajmniej nie owija w bawełnę

Gość o nie nie
Ani to mądre co powiedział ani zabawne. Porażka

Gość ghgh4gf4gg
"szczerym trzeba być wtedy gdy druga strona oczekuje szczerosci i jej zaley na szczerosci..." szczerym trzeba być ZAWSZE, ale wiedzieć, co to znaczy takt i wyczucie. jeśli ktoiś nie docenia szczerości, to musi dorosnąć.

Gość jhgfdtryfgyf
a w jakiej czesci londynu mieszkasz?

Gość karolhasaka
mieszkam na poludniu a jaki to ma zwiazek z tematem?

Gość dgrhtg
no kurwa ludzie czy kazda laska nadaje sie na takie zdjecia?? hipokrytki, facet prawde powiedzial a to inksza inkszosc od tego z emu sie tak czy inaczej podoba

Gość dziś na pomarańczowo
a potem durnie się dziwią, że kobiety nie chcą seksu i łażą na dziwki, bo dziewczyna/żona "nie daje". najpierw skrytykują wszystko jak leci, wpędzą w kompleksy, poobrażają w każdy możliwy sposób, bo myślenie przecież tak cholernie boli, a potem fochy i pretensje, zdrady i oczywiście to jej wina, bo nie lubi seksu. z takim chamem i prostakiem żadna seksu lubić nie będzie, chyba że za pieniądze

Gość karolhasaka
tyle ze ja to powiedzialam w formie zartu a tu taki tekst...to ciekawe co on o mnie mysli jak idzie ze mna do lozka....

Gość KULTURALNYBARDZO
z drugiej strony jest szczery a to ważna cecha :P

Gość dziś na pomarańczowo
skoro prawdę powiedział i jego kobieta mu się nie podoba, to po co z nią jest? niech sobie znajdzie taką super seksi dziunię jak z tej gazety i wtedy nie będzie miał przykrego obowiązku informowania swojej pani o tym, jak kiepsko wygląda. ale chwilka, sam pewnie burak pospolity, bez wyglądu i kasy, bo że klasy nie ma to już wiemy i szans na świetną laskę nie ma żadnych. a skoro już bierzecie kobietę z braku laku, to nauczcie się dobrze maskować, bo prędzej czy później za taką szczerość i tak zostanie wam tylko jazda na ręcznym albo dziwki.

Gość hgfhg
moze jestes przecietna, przygruba albo szczupla z malo jedrnym cialem wez sie za siebie to facetowi stanie

nie jest szczery, tylko chamski, to różnica nie chodź z nim do łózka, proste

Gość jhhhjhh
ej a moze mu chodzilo o to ze tamte laski sa sztuczne/ brzydkie/ rozwiazle/ plastikowe, a ty jestes naturalne/ladna/porzadna/ normalna jak na takie zdjecia, moze nie mial zlych intencji czasami faceci cos chlapna a w ogole nie mieli niczego zlego na mysli, pogadaj z nim, zobacz jak sie wytlumaczy

Gość szprotka w oleju
A moze on po prostu lubi czarny humor?moj facet tez czesto palnie w zartach jakims glupim tekstem(za co z checia udusilabym go golymi rekoma!)ale wiem,ze taki juz jest,ze tylko swiruje,zeby zrobic mi na zlosc a naprawde mysli inaczej:-)Tez masz sie czym lamac dziewczyno...no daj spokoj!odgryz mu sie i tez powiedz w zartach cos przykrego.Ja tak robie i dziala:-)

Niestety twój facet to kryptogej 🖐️

Gość karolhasaka
nie jeste gejem o to sie nie boje...

Gość anna kowlaczykowianeczka
nie jest gejem,tego jestem pewna

Gość ,mkl/;l,'L
może też żartował? a jak nie, to jak będzie chciał seksu to mu powiedz "coś Ty?! z Toba?! spójrz do lustra na ten brzuchol, śmierdzi Ci z ust, Nie dzięki!"