Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Szybkie pytanie krótka odpowiedz!

Polecane posty

Jesli w ogłoszeniu o pracę podane jest żeby wysłać CV to czy mam robić w tym CV załączniki w postaci listów polecających,opinii itp. czy samo "łyse" Cv tak jak jest napisane?

Gość 67.........
wyślij fotke toples

Podane jest jak zatytułować plik z CV - plik może sugerowac ze ma byc jeden dokument CV - bez dodatkowych załączników w postaci skanów itp. Może tylko dopisać że tego typu dokument są do wglądu na żądanie?

Pierwszy raz spotykam sie z tym ze samo cv chca....Zawsze był i list motywacyjny - i pierwszy raz będę wysyłać drogą elektroniczną:PDo tej pory nosiłam osobiście:)

Jak chcą samo CV to im tylko tyle wyślij. Jak będą zainteresowani to poproszą o inne dokumenty.

A myslicie,że jest sens wysyłać/nosić CV drugi raz w to samo miejsce? Np. gdy firma raz się ogłasza - wysłaliście i nic a potem za miesiąc,dwa znowu to samo ogłoszenie.Wysyłać drugi raz?

Gość o nie nie
Adalis myślę, że nie ma sensu, bo jak będą potrzebowali pracownika, to sięgną i do cv sprzed kilku miesięcy. Ja dostawałam telefony po 2, 3 miesiącach od wysłania cv. A mój kolega dostał ofertę pracy po, uwaga, ponad roku od złożenia cv, oczywiście nie do odrzucenia :)

To mnie pocieszyłaś bo zaczęłam się zastanawiać o co chodzi? Co prawda nie mam przeszkolenia do pracy w rejestracji przychodni ale to nie był wymóg żelazny tylko atut (tak podane było w ogłoszeniu). Poczekam jak nikogo nie znajdą to może zadzwonią...

Gość o nie nie
Możliwe, nie ma co tracić nadziei:)