Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian.

dziewczyna nie chce nigdzie wychodzić...

Polecane posty

Gość adrian.

Witam, mam nie mały problem. Pierwszy raz pisze o czymś takim w internecie. Problem polega w tym, że spotykam się z pewną dziewczyną...znamy się pół roku (poznaliśmy sie przez internet i spotkalismy sie po 5 miesiacach pisania...) czuje że jesteśmy "blisko siebie", spotykamy sie od miesiaca przeszlo mniej wiecej raz w tygodniu. spotkania są fajne, miłe ale spędzamy ten czas caly czas tak samo..spacerowanie po miescie, siedzenie w parku. nie chce sie zaprosic do kina, na pizze czy do glupiej kawiarni bo jednak jest zima i bez sensu caly czas marznąć... Pisaliśmy nie dawno, że jak bedzie miała ferie to spędzimy więcej czasu ze sobą, wspominała o łyżwach że jeszcze nigdy nie jeździła. Ciężko jest jednak je ogarnąć bo nie moge znaleźć lodowiska z wypozyczalnia..zaproponowałem jej narty. Oboje nie umiemy wiec stwierdzilem ze moglibysmy sie przekonac jak to jest..powiedziala nie. pytam dlaczego a ona "bo nie". Moze jestem dziwny, ale mi to nie wystarczy ;/ potem zaproponowalem aquapark i to samo...potem o łyżwach nawet nie chciala slyszec jakbym cos znalazl ;/ na wszystko NIE... jeszcze nigdy mi nie zaargumentowała dlaczego wlaśnie tak a nie inaczej. Przywiązałem się do niej, nie chce jej zostawić...Niby wiążemy ze sobą przyszłość bo jest dobrze, ale ja nie widze takiej przyszlsoci...chce miec jakies wpomnienia, cos co poprawi humor w gorszych chwilach...a nie szary park, ktorego znam juz na pamiec ;/ jak mam postępować by to się zmieniło. by w koncu powiedziala TAK ? :(

Gość Eowyn
W taki mróz siedzicie w parku? :D Nie wierzę :D

Gość adrian.
no zdarzyło się..znaczy nie przy -20, ale jak nie było sniegu i nie padało to tak było ;/

Gość Natka532
A ile ma lat ?:) bo to też ma związek

Gość adrian.
no tak zapomniałem..16

Gość Eowyn
Laska jest mocna jeśli w takie zimno chce spacerować i siedzieć w parku :D

Gość adrian.
mam spytać czy oto chodzi? prosto w twarz? dobrze wie, że nie żałuje pieniedzy w jej kierunku.... wyslalem jej kiedys kwiaty...reakcja prawie taka jakby ich wogole nie bylo. na pierwsze spotkanie kupilem jej misia. odmowila, nie przyjela bo powiedziala ze jej rodizce nie wiedza ze sie spotkalismy itd itd.. teraz juz wiedza ze sie spotykamy i nadal nie chce ;/ tydzien temu we wtorek bylo rowne 6 miesiecy naszej znajomosci...pojechalem do niej busem (bo auto padlo) z kwiatami....dzieli nad odleglosc 50 kilometrow. mowie jej, okazuje jej to ze mi na niej zalezy a ona nic. mowie jej "zalezy mi na tobie", "szaleje za tobą" a ona odpowie "wiem" i sie usmieje ;/

Wyglada na to,że jest introwertyczką i do tego niesmiała, ciekawe jakie ma relacje w domu- od tego powinieneś zacząć. A jeśli chodzi o kasę- to tak zapytaj wprost. I nie chodzi o to,że Ty nie żałujesz, ja np. nie lubię,żeby facet za mnie płacił, jezeli wiem, że np. w najbliższym czasie nie będę mogła się zrewanżować.

Gość adrian.
nie jest nie śmiała. ogolnie z domu wychodzi..z przyjaciolka z kolezankami..ale ze mna nie chce ;/ w domu ma średnio. ciezkie relacje z ojcem, ale z matka ma ok

Gość adrian.
a co do rewanzu, ja go nie chce. moze to wyglada ze chce ja "kupic" ale ja tego nie odbieram i mowi mi ze ona tez tego tak nie odbiera. mowi ze tego nie ptorzebuje..ze wystarczy zebym byl ;/ na prawde wole cala kase na nią niz mam ja przepic z kumplami poprzez piwo np ;/

Gość Mateuszek z daleka
a daje ci doopy już ?

Gość adrian.
z ojcem nie ma wogole kontaktu, nie rozmawiaja ze soba itd itd nie wiem nawet czy wie o mnie bo tak czesto ze soba "rozmawiaja"

Gość adrian.
lepiej z nia o tym pogadac, zapytac sie jej oto w realu no nie? z tym ze nie wiem kiedy sie spotkamy...

Gość Mateuszek z daleka
zamoczyłeś czy nie ?

No pewnie, tutaj to możemy tylko gdybać, pewnie,że rozmowa face to face to najlepsze wyjście.

Gość adrian.
wiec bede musial poczekac...;/