Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karolina 26 lat.

już sama nie wiem co chce robić w życiu

Polecane posty

Gość Karolina 26 lat.

Ostatnio coraz bardziej wszystko mnie denerwuje, nic mi sie nie chce, czuje jakby wypalenie zawodowe... :( Gdy chodziłam do liceum byłam pilną, systematyczna i dobrą uczennicą, nauczyciele mówili że daleko zajdę... a ja sama w to wierzyłam. Chciałam osiągnąć wiele i być kimś w życiu. Może miałam tylko jednego pecha: urodziłam się na wsi. Mieszkałam tam przez 24 lata, potem poznałam swojego obecnego partnera i razem wyjechaliśmy do miasta. Znalazłam prace w sklepie... Pracuje w weekendy , święta .. itd. Czuje się zmęczona, wypalona, nic mi sie nie chce. Nie mam żadnych perspektyw, nawet nie wiem czy kocham człowieka z którym żyje pod jednym dachem od ponad 2 lat :(. Tęsknie za swoimi rodzicami, często ich odwiedzam. Jestem na takim zakręcie że naprawde nie wiem co robić. Z jednej strony ciągnie mnie na wieś do moich rodziców których bardzo kocham. Z drugiej strony nie ma tam perspektyw na dobrą prace. Często siedze sama w domu, bo mój facet ma dobrą prace i pracuje czasami nawet po 12 godzin.. siedze sama i użalam się nad sobą ze jestem nikim :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować