Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOCOMMENTOS

NO I STALO SIE MATKA MOZE PRZYJSC NA POGRZEB MAGDY....

Polecane posty

Gość NOCOMMENTOS

PROKURATURA I SAD ZEZWOLILY NA TO BY KATARZYNA W BYLA OBECNA NA POGRZEBIE DZIECKA.....CHORY KRAJ......CHORZY LUDZIE POJEBANA RODZINKA

Gość ptasiek nastroszony
moze jak zagrają to sobie rodzice zatańczą. bo byłoby niestosowne gdyby tata tańczył z inna kobietą

Gość NOCOMMENTOS
CMENTARZ MA BYC ZAMKNIETY,POLICJA OBSTAWIC CMENTARZ WSZYSTKO BY NIE DOSZLO DO LINCZU KATARZYNY .W

Gość 12HK00P
no i pojda po pogrzebie na horror:D

Gość aq12
alez Kasienka ma prawo pochowac swoja kochana coreczke

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooo
i znowu wszystko z naszych podatkow :(

Gość jojz\m po90
no i kasia dostanie jeszcze zestaw z mac donald....plus karnet na solarium

Gość cicia Jagoda
a oskarżali Rutka, że zrobił przedstawienie, rany to się w głowie nie mieści

Gość goodes
a skąd to wiecie? Dajcie linka

i co jeszcze ? szkoda słów normalnie i może jeszcze będzie transmisja na żywo jak kasia ubolewa co ? aż mam ochotę kląć !!!

Gość ptasiek nastroszony
właśnie to , że prawodawstwo i organy państwa :sąd , prokuratura nie ulegają naciskom motłochu , zabiedzonego wściekłego na wszystko z biedy i zawisci swiadczy , ze żyjemy w normalnym demokratycznym państwie pod dobrymi rzadami. a tera za robotę się biedota niech bierze bo trza długi spłacic a jutro weekend i trza piniendze zarobić bo promoncje w marketach są

Gość takie tam duperele nic więcej
Nie odmawiajcie jej prawa do pochowania dziecka. Popełniła błąd grzebiąc je pod gruzem, teraz ma szansę zachować się NORMALNIE. Jedną szansę należy jej dać. A resztą niech zajmie się sąd.

Gość Lotta 123
Dobra, niech idzie. Dajecie już jej spokój i tak pół narodu jej nienawidzi, na pogrzebie napewno uslyszy nie raz nawet gdzieś z oodali gorzkie slowa. Dziewczyna taki los sobie zgotowała,a le juz przestańcie, niech pozegna córkę w spokoju.

A moim zdaniem bardzo dobrze że może iść. Nie przeginajmy - zachowała się okrutnie ale to matka - byle jaka ale jednak.

Gość ja np
Nie mam ochoty płacić za jej ochronę,dlaczego niby moje podatki mają isć na fanaberie jakiejś niedojrzałej panienki.To pańswo zaczyna byc chore!!!

Gość Lotta 123
Własnie, traktujecie ją jak wroga nr. jeden. Na pogrzeb jednak powinna iść, to jej córka i matka chocby najgorsza powinna pożegnac to niewinne dziecko. Chocby w tym momencie uciszcie te jadowitę jęzory.

Gość ddxxdxdxzd
Bedzie szool ,bedzie cyrk na pogrzebie.Wspolczuje rodzinie Bartka jakie ona pieklo przzyje na pogzebie dziecka, wiadomo ze będą gwizdy, i wyzwiska dla tej wairiatki

no już chyba pożegnała jak zakopywała ? czy nie miała czasu ? żal ja jestem oburzona całym tym cyrkiem

Gość ptasiek nastroszony
przecież to , że tłuszcza chołota pełna nienawiści i anarchii wbrew prawu chce ingerować , wylewać frustracje zabiedzonego bydła na osobie , która podlega osadzeniu przez sąd a nie wściekła tłuszczę powoduje , że bed koszty ochrony. to do kogo debile mają pretensje? debile sami kichy naruchają a innych zawsze winią za tę kichę. ot tępe zabiedzone polactwo. śmiać się czy płakać?

Gość ja np
Lotta puknij się w głowę.Kobieta jest w więzieniu i koniec,gdyby ją zwolnili nich idzie mam to gdzieś,ale na ",wlasną rękę".Dlaczego mam płącic za jej ochronę.Sama wywołała ten cyrk,teraz musi ponosic konsekwencje.

Gość 12skizto-sprzedana
A chuj wam do tego popierdolce to jest jej córka i ma prawo ją pochować. Może jeszcze wy macie wieksze prawo przebywać na pogrzebie i decydować kto tam będzie niż własna matka ? W głowach się popierdoliło od tej medialnej nagonki. Leczyć się na głowy kurwy.

Gość ddxxdxdxzd
Lotta 123 , Katarzyna jzu pocghowala sama osobiscie wlasną corkę pod gruzami, wiec pogrzeb madzi "odpowiedni" zafundowala .Kto to widzial aby dwa razy na pogrzebie byc ?smiech an sali

Gość jebacrzad
ta suka jeszcze zostanie uniewinniona mowie wam

Gość jebacrzad
maja ja raz jeszcze przebadac psychaitrzy okaze sie ze zrobia z niej wariatke i ja uniewinnnia

Gość fasoliwy pudding
Odpierdolcie sie od Mamy Madzi! Nie wiecie jak ona musi cierpiec zazdrosne suki i szmaty! Czego jej zazdroscicie!?

Gość 12skizto-sprzedana
Kurwy i hieny cmentarne zajmijcie się swoim życiem

Gość bambiska
Ludzie, opanujcie sie, przeciez ona tego dziecka specjalnie nie zabila. Inna sprawa, ze ze strachu przed tesciowka i innymi ukryla cialo, ale to nie powoe, zeby ja zlinczowac.....

Gość markotna
W tym sęk że ona już ją RAZ pochowała, to może sten jeden raz wystarczy???

Gość kuko9089
ta dziwka powinna gnic w wiezieniu o zaostrzonym rygorze

Gość ja np
Przecież juz ją raz pochowała,więc w czym problem. A co do nagonki,to oni sami się o to proszą,tatuś M.nawet miłosny list napisał do zony i opublikował w mediach,wiec kto tu robi rozgłos ? Gdybym odstawiła taki szopki nie wychodziłabym z domu przez rok,a nie robiła wywiady i inne cuda wianki