Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarno biały

Nie moge już tego słuchać !!!

Polecane posty

Gość Czarno biały

Znowu pokłóciłem się z mamą już nie mam siły na to, wgl mnie nie wspiera a mam w tym roku maturę, mówi że sobie nie poradzę, że nie zdam, że jestem do niczego, że wcale nie pomagam, a to nie prawda bo ja się zajmuje domem jak ona jest w pracy. Miałem grać w drużynie szkolnej w piłce ręcznej (niestety byłem chory i został skompletowany skład) ale mama wcale się nie ucieszyła tylko powiedziała że mam się szkołą zająć bo każdy głupi umie rzucać piłką :/ Nie mam komu o tym powiedzieć wiec piszę tu . To wszystko mnie już tak dołuje. Wiele razy próbowałem z nią o tym porozmawiać, ale ona ucinała że "ma obowiązek zwracać mi uwagę" :/

Gość lidyta
Kurcze,to masz nieciekawie.Mama powinna wspierać i motywować swoje dziecko.Jej zachowanie chyba swiadczy o tym,ze twoja mama ma jakies problemy ze tak cie dołuje.

Gość Czarno biały
Nie mam dokąd ;/

zrob jej 'na zlosc' i osiagnij cos, przeciez uczysz sie dla siebie a nie dla niej

najlepsze rozwiązanie to: zdać dobrze maturę, dostać się na studia gdzieś daleko od rodzinnego domu :) ew. zaocznie a na tygodniu można pracować jeśli rodzice nie zamierzają ci pomagać finansowo na studiach

Gość Czarno biały
Finansowo to bardzo ciężko jest :(

zdaj maturę jak najlepiej potrafisz i wyjedź gdzieś gdzie będziesz miał szansę znaleźć pracę, studiować itp. nie ma co się dołować, całe życie przed tobą, i jeszcze wszystko się poukłada, więcej optymizmu :)

Gość Czarno biały
Miałem wyjchać do mojej dziewczyny, ale chyba ona już nie jest moja :(

Gość cnbcvbgnc
no to ci wspołczuję! nie rozumiem takich rodziców, Ty sie nie przejmuj tacy ludzie jak twoja mama w taki właśnie sposób leczą swoje kompleksy i porażki. No i jak najszybciej uciekaj z domu np na studia

Gość Czarno biały
Tylko to nie jest takie łatwe jak by można było pomysleć ;/